Cégünkről

HELLO KEDVES ÉPÍTKEZŐ! ÜDVÖZLÜNK A KECSKEMÉTI HELLO HÁZNÁL!

Generálkivitelezés Kecskemét és környékén! 

Generálkivitelezés Kecskemét és környékén? Nem vagy egyszerű helyzetben, ugyanis óriási a kínálat. Az interneten kutakodva mindenfélével találkozol, Te pedig nem tudod eldönteni, hogy akkor most kinek is higgy, miből és mennyiért is tudsz álmaid otthonába végre beköltözni, valóban megbízható e az első ránézésre becsületesnek tűnő kivitelező? Mi tudjuk milyen körülményes a CSOK szabályai közt történő eligazodás a banki ügyintézés, a sorban állás, a különböző engedélyek, dokumentumok beszerzése, milyen építési szabályok érvényesek a kiválasztott telekre.

Mivel egy családi ház felépítése tetemes költséggel jár, és annyi rosszat hallani, joggal teheted fel a kérdést; vajon megbízhatok a kiválasztott kivitelezőben? Minden rendben lesz a generálkivitelezés kapcsán? Nem spórolja ki az anyagot? Mi lesz ha a céggel valami történik a generálkivitelezés közben? Mi lesz a befizetett pénzzel? Ki ad manapság a kivitelező részére előre szívesen pénzt az építkezés megkezdésére? Ezért dolgoztunk ki egy olyan konstrukciót mellyel Pénzed a legnagyobb biztonságban van: Nálad!

Egy családi ház, az otthon felépítése valóban egy igen jelentős és nagy lépés egy család életében! Ha nem az építőiparban töltöd a mindennapjaid, szükséged lesz egy partnerre aki a generálkivitelezés minden pontját az elejétől a végéig lebonyolítja, kézben tartja. Sok generálkivitelező van aki családi házakat épít, de olyan már kevesebb amelyik az első „kapavágástól” a kulcsok átadásáig előfinanszírozza az építkezést, ügyfelei helyett.

Csak azért mert szeretnél egy új családi házba költözni, nem kell, hogy felboruljon eddigi életed. Erre vannak a szakemberek, erre van a Hello Ház! Cégünk a kivitelezéssel kapcsolatos összes papírmunkát, tervdokumentációkat, közműegyeztetéseket, e-naplózást és egyéb engedélyek beszerzését is intézi. Ötletadó házterveink jó alapul szolgálhatnak Álmaid Otthona kialakításához. Tapasztalataink szerint azonban mindenki belenyúl ezen tervekbe, hiszen mindenkinek egyedi, saját életéhez igazítható igényei merülnek fel Otthona építésekor. Tervezőink, Kollégáink, belsőépítészeink igényed esetén szívesen állnak rendelkezésedre leendő Otthonod teljes személyre szabásában, korlátlan számú egyeztetéssel, felárak nélkül. Kapkodni nem érdemes, hiszen az Otthonod megépítése a tét! Tudjuk, hogy nagy a felelősségünk!

A Hello Ház a fent felsorolt problémákra kidolgozta a tökéletes biztonságot és nyugalmat ügyfelei részére 11 pontban:

1. A HelloHáz előfinanszírozási konstrukció 

Mi nem az új ügyfelek befizetéseiből finanszírozzuk a már korábban elkezdett családi ház építéseket! Cégünk 1 ft összeget sem kér ügyfeleitől előre, még a szerződés aláírásakor sem! Nálunk elég a szerződést aláírni, fizetni csak akkor kell, ha megkezdtük az építkezést és egy ütemmel elkészültünk. A teljes generálkivitelezés 6-7 ütemre van bontva, ahol is mindig csak az elkészült és átadott-átvett ütemek után kell kedves ügyfeleinknek fizetni. Így biztosítjuk ügyfeleink nyugalmát és pénzét, mert ki fizet manapság szívesen előre? Mi a garancia hogy nem dől be a cég? Még a legjobb hírű vállalkozások is percek alatt tűnhetnek el. A nem régiben bekövetkezett brókerbotrányok, Questor csőd a jó példa ezekre. Éppen ezért elég nekünk csak akkor fizetni, ha a pénz ellenértéke a telken megvalósításra került, az anyagok beépítésre kerültek (beton tégla cserép ablak stb.. formájában.)

2. Szakértelem és tapasztalat

Mindenki szeretné, hogy az általa nehezen megkeresett pénzből lehetőleg minél magasabb színvonalú generálkivitelezés és munkavégzés valósuljon meg. Cégünk vezetői és kollégái az építőiparban és épületgépészetben eltöltött 20 évvel a hátuk mögött, jól képzett, tapasztalt szakemberek, jó néhány családi ház, társasház kivitelezése, wellness beruházás köthető a hozzájuk. Az általunk megépített Otthonok magukon viselik a precizitást és alkalmazott technológiai tudást. Házainkba a jövőbe mutató költséghatékony és korszerű rendszereket építünk be, biztosítva annak hosszútávú értékállóságát és minőségét. Szeretjük a német precizitást: a derékszöget, a minőségi illesztéseket, és kapcsolati pontokat, sima felületeket, röviden az igényes munkát.

3. Árgarancia

3D háztervek mellett teljes és részletes műszaki leírást találsz. Ezek közül választva az ár annyi amennyit leírva látsz honlapunkon. Minden beépített termék árát a részletes műszaki leírásban tételesen is megtalálod így, ha például egy drágább csapot szeretnél, azonnal kiszámolhatod ez mennyi többlet költséget okoz. A tervezési módosításokért, egyeztetésekért nem számolunk fel semmit. Műszaki tartalmunk és árszínvonalunk hűen tükrözi, hogy a Hello Ház Kft. elkötelezett híve a minőségi építőipari szolgáltatásoknak. Mi pontosan tudjuk, hogy a minőségi anyagokat, valamint a gondos munkavégzést meg kell fizetni, éppen ezért garantált a minőségi, időtálló generálkivitelezés Kecskemét és környékén.

4. Elégedett ügyfelek

A jó ügyfél számunkra: az elégedett ügyfél! Ez a legfontosabb! Mert tudjuk, ha meg vagy elégedve munkánkkal és teljesítményünkkel, a megálmodott családi ház olyan amilyennek elképzelted azt, akkor a rokonaidnak és ismerőseidnek is ajánlani fogsz bennünket. Eltökélten dolgozunk azért, hogy elégedett légy, a teljes építkezést egy élményteli várakozásként éld meg és úgy emlékezz csapatunkra: Hát ez igen!

5. Időgarancia

Egy 100m2-es egyszintes családi ház felépítése tégla teherhordó falazattal 8 hónap alatt kulcsrakészen elvégezhető kapkodás nélkül, köszönhetően a hatékony és jól összehangolt munkavégzésnek, a korszerű építési technológiák alkalmazásának, a profi logisztikának. A határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

6. Korlátozott építési darabszám évente

Cégünk évi 50 db családi házban maximalizálta az általa évente felépíthető házak darabszámát, valamint a generálkivitelezést Kecskemét, Szeged és Budapest tengelyére összpontosítjuk. Ez nem kevés munkát jelent, de vannak cégek akik ettől is sokkal több ház generálkivitelezését vállalják be. Szívesen felépítenénk minden kedves érdeklődő ügyfelünk házát azonban a cégünk és az ügyfeleink által elvárt minőség csak így tartható. Magyarországon jelenleg óriási hiány van jó építőipari szakemberekből. Aki sok házat akar felépíteni az akarva-akaratlanul is rákényszerül, hogy mindenféle innen-onnan toborzott munkással végeztesse beruházásait ami biztosan a minőség, a műszaki tartalom és az átadási határidő rovására fog menni! Ez pedig az ügyfél bosszankodásához, elégedetlenségéhez fog vezetni. Ezt mi nem szeretnénk, így a generálkivitelezés Kecskemét és környéke részein csak jól megtervezett darabszámban lehetséges

7. A HelloHáz minőségi garancia!

Minden általunk épített és a jövőben építendő házunkat A Mesterház Minősítési Rendszer által tanúsítva adjuk át a Tisztelt Megrendelőinknek. A HelloHáz elkötelezett híve a minőségi és precízen megépített házaknak. Mivel cégünk a saját tőkéjéből finanszírozza az építkezések ütemeit, ezért alapvető fontosságú számunkra, hogy Megrendelőnk (és esetlegesen megbízott műszaki ellenőre) elégedett legyen. Ha nem lenne elégedett nem fizetné ki az adott ütemet. Éppen ezért nagyon odafigyelünk a minőségi, határidőre történő munkavégzésre. Éppen ezért az általunk épített családi házakat az alapozástól a saját felelős műszaki vezetőnk mellett a Wienerberger vállalat mesterház szakértőjével is ellenőriztetjük és véleményeztetjük. (Igényed esetén külsős általad választott műszaki ellenőrt is megbízhatsz aki függetlenül ellenőrzi munkák minőségét!) Végül minden házunkat minősíttetjük egy több oldalas kontrollista szerint. Számunkra csakis a mesterház minősítés az elfogadható, ezt szerződésben is vállaljuk ezért a kivitelezés során a lehető legprecízebben végezzük munkánk. A rossz kivitelezésnek és kivitelezőknek hamar híre megy. A kivitelezést az alapozástól a befejezésig dokumentáljuk, videózunk és fotókat készítünk. A különböző munkafázisok megkezdésének időpontjáról sms-ben és személyesen is értesülhetsz. Így meggyőződhetsz arról, hogy mindenhova az és úgy kerül beépítésre, ahogy megállapodtunk. Így biztosan megkapjunk munkánk ellenértékét, és az építkezés is jól halad! A HelloHáz csapata a szakterületükön jól képzett profi szakemberekből áll, jól összehangoltan, precízen és jó légkörben végzi munkáját.

8. Generálkivitelezés Kecskemét és környékén egy kézben

Az engedélyek beszerzése, háztervek elkészítése, a kitűzés, a föld-, a kőműves-, az ács-, a villamos- a festő-burkoló-, és a gépész munkákat mi végezzük, így mindig mindenki akkor és ott van jelen, ahogy azt az építési fázisok megkövetelik. A mesterekkel nem kell alkudozni, egyeztetni (könyörögni, hogy mikor ér már ide mert a másik brigád épp rá vár). Az elejétől a végéig elég egy kollégánkal egyeztetni a családi ház építés kapcsán felmerülő kívánságaidat, a többit bízd nyugodtan ránk. Nem fogsz csalódni!

9. Minőségi gondos tervezés és generálkivitelezés Kecskemét és környékén

Profi tervező csapatunk részletesen és aprólékosan kidolgozott tervdokumentációt készít leendő családi házadról, látványos 3D tervekkel és kisfilmmel kiegészítve. Így már biztosan látod valóban minden apró részlet megfelel-e az általad támasztott követelményeknek. A kivitelezés minden munkafolyamata folyamatosan és szigorúan ellenőrzött. Mivel az építőiparból élünk nem megengedhető egyetlen elégedetlen Ügyfél sem!

10. Teljes átláthatóság és megbízhatóság, egyszerűen és érthetően

Mivel nem biztos, hogy jártas vagy az építőiparban, ezért érthetően és „magyarul” elmagyarázzuk a munkafolyamatokat A-tól Z-ig, mit, miért és hogyan építünk be, a piacon jelenleg milyen alternatívák (passzívház) közül választhatsz ezeken kívül. Fontos hogy minden apró részlet a munka megkezdése előtt tisztázva és dokumentálva legyen. Célunk, hogy teljesen megértsd, átlásd az egész kivitelezés menetét, ne legyenek kérdőjelek, így nem lehetnek félreértések, minden a megbeszéltek, és leírtak alapján készül. Mi így érezzük korrektnek.

11. Rugalmasság

A tervezési egyeztetési fázistól a kivitelezés 8 hónapján keresztül folyamatosan rendelkezésedre állunk. Az időbeosztásodhoz igazodva. Számos háztervvel állunk rendelkezésedre, amelyeken bármilyen módosítást könnyen és gyorsan végrehajtunk mindaddig amíg azt nem mondod: Most már OK!