Kulcsrakész ház Kecskeméten

Mit jelent pontosan a kulcsrakész ház?

A kulcsrakész ház fogalma

Rengeteg házépítéssel foglalkozó generálkivitelező weboldalán olvashatjuk a kulcsrakész ház kifejezést, mint fogalom, azonban a jelentése a legtöbb cég esetében eltérő lehet. A kulcsrakész állapot esetében a ház vagy lakás szerkezetileg készen van, külső burkolat, szigetelés, festés is elkészült, valamint épületgépészeti szempontból is minden megoldott. A meleg víz, folyóvíz és csatorna elérhető, a ház fűthető. A fürdőszobában bent van az összes kád, mosdókagyló, csaptelep és a WC is, amik azonnal használhatóak.

Alapvetően a “kulcsrakész” szó az azonnal beköltözhető ház vagy lakás fogalma, viszont általában nem tartalmazza a telek, a lámpatestek, légkondicionálási berendezések, konyhabútor (+ berendezések), függönyök, redőnyök, reluxák stb. költségeit. Amennyiben az eredeti megállapodás nem tartalmazta az egyéb építményeket, a kerítést és kert rendezés meglétét, úgy az sem tartozik a kulcsrakész ház követelményei közé.

Kulcsrakész ház átadásának mente:

  1. Személyes találkozó, mely során felmérjük az igényeket.
  2. Telek felmérése, hatóságokkal történő egyeztetés, tulajdoni lap és térképmásolat beszerzése.
  3. Tervezés, engedélyeztetés, statikai mérések, gyártmánytervek, energetikai számítások elkészítése.
  4. Szerződés megkötése.
  5. Fizetési mód, fizetési ütemezés, határidők (papírok beszerzése, banki ügyintézés stb.).
  6. Generálkivitelezés megkezdése.
  7. 6-8 hónapon belül átadott kulcsrakész ház.

A Hello Ház Kft. a kulcsrakész ház állapot elkészítése során figyelembe veszi a beépített anyagok minőségét, az aktuális jogszabályi környezetet és az építtető kívánságait. Cégünk szakemberei több évtizedes építő ipari múltra tekintenek vissza, mely során felhalmozott szakmai tudás lényegét az érték teremtésre helyezi egy kulcsrakész ház felépítése során. Ezen tudást felhasználva szeretnénk segíteni minden új és leendő ügyfelünk számára, hogy a felesleges kiadásokat elkerülve egy élhető otthont teremtsünk. Okleveles, képzett, nagy szakmai múltra visszatekintő szakembereink munkamódszereivel és minőségi alapanyagok felhasználásával készek vagyunk arra, hogy időállóvá tegyük a megálmodott kulcsrakész ház minden apró elemét.

óceánparti kulcsrakész ház

Részletes műszaki leírásunkat, 3D látványterveinket megtalálja oldalunkon, illetve referenciáinkat és gondolatébresztőnek szánt videóinkat is megtekintheti Youtube csatornánkon. Bármilyen egyéb kérdés esetén hívja a 0620-439-2822 telefonszámot vagy írjon a [email protected] email címre. Ezen felül az év 365 napjában akár 0-24 órában is rendelkezésre állunk a Facebook közösségi portálunkon.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?