132 m2-es új-építésű családi ház Kadafalván

Magyarországon a Mercedes-Benz gyár miatt vidéki viszonylatban a legtöbb házépítés Kecskemét városában történt. Kecskeméten belül pedig Kadafalván, ami a családok egyik kedvelt városrésze lett, hiszen itt új családi házak tömegével találkozhatunk. Egyik nagy előnye, hogy közel van az autópálya feljáróhoz, viszont nincs repülőtéri forgalom. Bevásárlás szempontjából is ideális, hiszen közel van hozzá az Auchan és az Aldi is, a ballószögi fürdő vagy a Sasfészek és a Csalánosi étterem pedig tökéletes kikapcsolódást biztosít a családok számára.

Ez az új-építésű családi ház Kadafalván bruttó 169 nm-es ( nettó 132 m2) , amerikai konyhás nappali + 3 hálós, + garázsos , PRÉMIUM műszaki tartalommal, extra alacsony rezsivel megépülő családi ház, 900nm-es telken május egyik legjobb ajánlata. Családosok ne habozzanak, hiszen ez az ingatlan Kadafalva új-építésű részén épül a babauszoda mellett, így az éttermek mellett különféle programok is várják az ide költözőket. Amennyiben szeretnél több információt megtudni a műszaki tartalmainkról, beleértve a PRÉMIUM és OPTIMUM műszaki tartalmat látogass el weboldalunkra, ahol a MŰSZAKI TARTALOM  menüpont mellett a REFERENCIÁK menüpontot is figyelmedbe ajánljuk.

Műszaki tartalomról részletesen:

– Wienerberger Profi 30 K síkra-csiszolt ragasztott klímatégla
– Austrotherm EPS 80 homlokzati hőszigetelés
– Azurro vagy Terran betoncserép rendszer 6 féle színben
– 3 rétegű, 6 légkamrás fémbetétes külső nyílászárók, argon gázzal töltve
– Hang-csillapított válaszfal Isover Akusto hangszigetelő betéttel.
– 25 cm födém szigetelés a gerendák között( befújt cellulóz)
– Padlófűtés, BOSCH kondenzációs kazánnal
– Napelemrendszer
– Hőszivattyús vagy elektromos padlófűtés is kérhető egyeztetés alapján
– Jaf-Holz osztrák, beltéri ajtók
– Hidegburkolat választható: 6.000 Ft / m²
– Melegburkolat választható: 3.500 Ft / m²
– Szaniterek választhatóak (kád, zuhanykabin, csaptelep stb)

Mit érdemes még tudni május legjobb ajánlatáról?

Az ár tartalmazza a telek árát is, és ha egy kicsit is tisztában vagy a telkek jelenlegi árával, pontosan tudod, hogy egy generálkivitelezés során Kecskemét városában a telek ára egy igazán meghatározó része a házépítés kiadásainak. Az ingatlan  900nm-es telekkel közvetlen az aszfalt útról megközelíthető. Ez a tágas családi ház egy 40,87 m2-es nappali + amerikai konyha mellett, 3x 11-13 m2-es hálószobával, 2 fürdővel és egy 20 m2-es garázzsal gondoskodik új tulajdonosainak kényelméről.

Az ár kulcsrakész átadással értendő, konyhabútor és lámpatestek nélkül! Mindenféleképpen azt ajánljuk, ha a házépítést Kecskemét városában tervezed, vedd fel csapatunkkal a kapcsolatot, hiszen a családtámogatási kedvezmények az idei évtől igazán kinyitják a lehetőségek kapuját a családosok előtt. Ugyanis a 2021-es évtől érvénybe lépő bővített Családi Otthonteremtési Kedvezménynek köszönhetően, most akár 15,5 millió forintot is megspórolhatnak a családok egy 50 M Ft-os ingatlan vásárlásánál vagy a maximum igényelhető 25 M Ft állami támogatás is elérhetővé válhat a családok számára.  

Házépítés Kecskemét városában a Helloházzal

Minden általunk épített és a jövőben építendő házunkat a Mesterház Minősítési Rendszer által tanúsítva adjuk át. Ez az építőiparban felér a ház életgaranciájával, hiszen a házépítés minden egyes üteme egy szigorú kontrollista szerint kerül ellenőrzésre. Így nemcsak a megrendelő, de mi is biztosak lehetünk abban, hogy az elkészült otthon 20-30-40 év múlva is legalább annyi boldogságot okoz lakójának, mint a beköltözés pillanatában. Amennyiben szeretnéd megtekinteni többi generálkivitelezés alatt álló projektünket, ne hagyd ki az Új-építésű projektjeink Kecskeméten című cikkünket, amelyben közel 50 eladó ingatlan közül válogathatsz.

Ezeknél a projekteknél generálkivitelezés minden pontjáról Kecskemét városában – az engedélyek beszerzésétől az alapletételén át a kulcsátadásig – a Helloház gondoskodik. Sok generálkivitelező van, aki felépít egy családi házat, de olyan már kevés, aki az egész építkezés folyamatát előfinanszírozza az ügyfele számára. A Helloháznál a szerződés megkötését követően csak az építkezés első ütemét követően kell fizetni. A ház kulcsrakész állapotának eléréséhez 6-7 ütemre számíthat a megrendelő, és csak minden egyes elkészült és átadott ütem után kell fizetni, mikor a pénz ellenértéke a telken már megvalósításra került.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésedet, keresd csapatunkat bizalommal. Generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal, nem bánod meg.

Előfinanszírozás

 

 

Ár-garancia

 

Idő garancia

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?