TOP 5 legszebb konyha

TOP 6 legszebb konyha

„A konyha az otthon lelke” tartja a mondás és milyen igaz. Ugyan a konyhának a fő célja az ételkészítés, mégsem ez az egyetlen funkció amit ellát. Ugyan a Helloház fő profilja a generálkivitelezés Kecskemét és környékén, a lakberendezés is nagy szenvedélyünk és mondhatni munkánk része. Csapatunk konyhabútor készítést is vállal, így naprakésznek kell lennünk a legújabb trendekkel és design-okkal.

Miután a konyhából indul el a napunk – a reggeli kávénk elfogyasztása után -, és az egyik fő családi tér központja, így számunkra is igen hangsúlyos ennek a helyiségnek a megtervezése vagy kivitelezése, legyen szó házépítésről, vagy felújításról. Előző cikkünkben a TOP 10 legszebb nappali, avagy kulcs a tökéletes nappalihoz már mutattunk egy kis ízelítőt az ötletadó nappali tervekből, ám jöjjön most a TOP 6 legszebb konyha:  

Vidéki álom 

Ugyan, ez a csodálatos konyha modern elemeket is hordoz magában, mégis inkább a vidékies hangulat jellemzi. Ennek oka nem más mint a fa eredeti színének és erezetének meghagyása, ami igazán jól illik a plafonon lévő szabadon hagyott és hansúlyos tető gerendákhoz. Amennyiben ilyen stílusú konyha az álmod, ajánlatos még a generálkivitelezés megkezdése előtt tájékoztatni a kivitelezőt és a tervezőt, hogy tudják milyen hangulat szerint tervezzék a házat.

TOP 5 legszebb konyha

Fából sosem elég

Az előző konyha világos színei után jöjjön egy sötétebb konyha, amely a fekete márvány és a fa igazán jó kontrasztját mutatja be. Minden egyes része tökéletesen meg van tervezve, és érezhető az is, hogy a tervezők mennyire ügyeltek a színek és textúrák összhangjára. Ugyan a konyha az egyik olyan rész a háznak, ahol a sötét színeket bátran használhatjuk az ilyen típusú konyha mellé mégis ajánlott egy világosabb hangulatú nappalin elgondolkodni, nehogy túl sötét legyen otthonunk.

TOP 5 legszebb konyha

Klasszikus hangulatú konyha

Ez a konyha mondhatni kicsit kakukktojás a listánkban, ugyanis részleteiben semmi egyedit nem tartalmaz, így nehéz is kiemelni egy vagy több kiemelkedő elemet. Azonban, ha ránézel, az összkép mégis a fő családi tér hangulatát kelti. Legyen szó a reggeli kávéról, ebédről, vagy a vacsora elkészítése közben segíteni a gyereknek a házifeladat megírásában, ez a konyha mindenre IS alkalmas. 

TOP 5 legszebb konyha

Falusias hangulatú konyha egy kis modern stílussal fűszerezve 

Magyarországot a mai napig a modern építészet mellet, a hagyományőrző stílus is jellemzi. Amennyiben ez a stílus nem is áll hozzád közel, a konyha mégis egy olyan része a háznak ahol a régi ízek és hangulatok varázsát eleveníti fel, ha egy kis falusi hangulatot csempészünk az “otthon lelkébe”. 

TOP 5 legszebb konyha

Helytakarékos konyha

Ez a konyha tökéletes példája annak, hogy nem a méret a lényeg. Főként a felújítások során szembesülünk sokszor olyan helyzetekkel, amikor mondhatni be kell préselnünk a bútorokat egy 2-3 m2-es helyre, ami sokszor nem tesz jót a konyha hangulatának, vagy varázsának. Nem véletlen javasoljuk azt, hogy amennyiben a házépítést Kecskemét városában tervezed, már a konzultációra is ötletadó képekkel gyere így meg tudjuk neked mondani mekkora térre lesz szükséged álom-konyhád megvalósításához.

TOP 5 legszebb konyha

Bónusz – A lakások és panelek álomkonyhája 

A helytakarékos konyha mellett, egy kisebb költségvetésű konyhát is bepréseltünk a listánkba. Ez az amerikai konyhás megoldás mindenféleképpen a kisebb lakásoknak kedvez ami amellett, hogy láthatóan semmi extrát nem tartalmaz – igazán pénztárcabarát – mégis design-os és modern.

 TOP 5 legszebb konyha

Generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal 

Amennyiben cikkünk elolvasása után kedvet kaptál konyhád felújításához, esetleg egy új ház építéséhez, keresd csapatunkat bizalommal. Otthonfelújítás vagy házépítés Kecskemét városában a Helloházzal, garantáltan 2021 legjobb döntése lesz.

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

 

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

Idő-, és minőség garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?