top 10 legszebb hálószoba

TOP 10 legszebb hálószoba

Amennyibe a generálkivitelezés Kecskemét városában valósul meg a TOP 10 legszebb hálószobát bemutató cikkünk segítségül szolgálhat. Ebben a cikkben ugyanis nem csak mutatós hálószobákat mutatunk be, de pár titokba is beavatjuk a kedves olvasót. A hálószoba tervezésénél pedig az egyik legfontosabb szempont, hogy az alváson kívül másra is tervezzük-e használni a kényelmünk és nyugalmunkért felelős szobát. 

Mivel az alvás minősége befolyásolja az egészségünket, így nem ajánlott sok bútorral túlzsúfolni hálószobánkat. Amennyiben otthonról (is) dolgozunk, a generálkivitelezés tervezésénél Kecskemét városában, gondoskodjuk a dolgozószoba elkülönítéséről. Ugyancsak nem ajánlatos edzőtermi berendezésekkel, házimozival vagy számítógépekkel megtölteni az üres részeket a szobában.  Az ideális hálószoba titka sokszor a legapróbb részleteken múlik. Sokan vagyunk, akik a vendégek szeme elé kerülő nappaliból száműzött, használaton kívüli, ütött-kopott tárgyaknak a hálószobában keresünk új otthon, pedig ennek a helyiségnek berendezése legalább ugyanolyan fontos, mint a vendégek által jobban központban lévő többi házrészé. Sokan úgy gondolják, hogy a lakberendezés kulcsa abban rejlik, hogy a bútorok, színek és az anyagok is az ott folytatott tevékenységet szolgálják. Pontosan ezért a legnagyobb hangsúly a megfelelő ágy kiválasztásán, a színek összhangján, és személyiségünkhöz passzoló kiegészítőkön van.

A Helloház TOP 10 legszebb hálószobájánál próbáltunk egy minden stílust IS kielégítő listát összeállítani, betartva a hálószoba minimalista elveit.

A természetes egyszerűség harmóniája

Listakezdő hálószobánkat szó szerint a természettel való harmónia jellemzi, legyen szó az anyagokról, vagy színekről, vagy a hálószoba közepén található fáról, aminek egy tökéletesen elhelyezett tetőablak biztosítja a fényt. Lakberendezés tekintetében ezt a hálószobát nem az Európára jellemző stílus képviseli, mégis igazán harmónikus és kellemes hangulatot áraszt. Ezt a hálószobát ugyanis japán stílusjegyek szerint tervezték, amit véleményem szerint hazánkban is fel lehetne használni. 

top 10 legszebb hálószoba

Művészi alvás 

Ez a hálószoba tökéletes példája annak, mennyit tud lendíteni egy szoba hangulatán egy kép. Ugyan a szoba stílusa igazán letisztult és egyszerű, mégis minden egyes része a tökéletes tervezői munka eredménye. Kezdve az üveggel elválasztott walk-in closet-el, ami kétségkívül a kép mellett a szoba másik csúcspontja. Színek szempontjából itt is a világos és naturális színek dominálnak, amivel tökéletes kontrasztban állnak a fekete ablakkeretek és redőnyök.

top 10 legszebb hálószoba

A könyvek szerelmeseinek 

Az olvasás azon tevékenységek közé tartozik, amire tökéletes helyszínül szolgál a hálószoba. Hiszen ez az a szoba az otthonunkban, ahol adott az olvasáshoz szükséges nyugodt hangulat. Az ágy és a szekrény egy igen jól kigondolt szinteltolásos megoldással van kivitelezve, ami sokat dob az amúgy egyszerű, mondhatni minimalista berendezést képvielső szobán. A tervezésnél a helytakarékos megoldás mellett egyértelműen a könyvek iránti szeretet állt fókuszban, amit tökéletesen ki is hansználtak.

top 10 legszebb hálószoba

A színek kedvelőinek 

Ugyan a hálószoba berendezésénél nem ajánlott erős és rikító színeket használni, mégis sokszor a személyiség felülírja az ajánlásokat. Ez a vidám színekkel teli hálószoba a 2 “fali” szörfdeszkával, szinte ontja magából a fiatalos hangulatot. Ugyan ez a stílus és színvilág nem a legkedvezőbb a nyugodt alváshoz, ám van az az életkor, amikor a hálószoba a legkevésbé az alvásról szól.

top 10 legszebb hálószoba

Összhangban a tapétával

A tapéta ismét aranykorát éli, és még sokan megszabadulnának a régi Kádár-kockákra jellemző falborítástól, addig szépen lassan a fotó minőségű képekkel rendelkező tapéták újra meghódítják a hálószobák falait. Ez a hegységet ábrázoló tapétával borított hálószoba fal tökéletes példája, mennyit dob egy egyszerű szobán a megfelelő dekoráció. Itt fontos megemlíteni, hogy a tapéta mellett fontos odafigyelni a színek összhangjára, amire ez a hálószoba ismételten tökéletes példa. A fehér és a kék árnyalatai ugyan kicsit hideg hatást keltenek, amit tökéletesen kompenzál a lámpa és a fa textúrák meleg hatása.

top 10 legszebb hálószoba

Natúr textúrák harmóniája

Az előző hálószobával ellentétben ennél a szobánál inkább a meleg színek és textúrák dominálnak. A szoba egyszínűségét igazán kreatív dekorációkkal oldották meg, ami így egy igazán egyedi és hangulatos szobát eredményezett. A lelógó fali lámpák, a szőnyeg és a vanity asztal a kevesebb néha több elvét képviselve tökéletesen megtölti a szobát úgy, hogy a szoba központjában mégis az ágy áll. Ennél a stílusnál azonban jó még a generálkivitelezés előtt Kecskemét városában egyeztetni a kivitelezővel, hogy a ház egésze ezt a meleg és naturális hangulatot árassza.

top 10 legszebb hálószoba

A klasszikus és modern stílus tökéletes keveréke

A következő hálószobában minden megtalálható, ami egy hálószoba elengedhetetlen kelléke: meleg színek, fésülködő asztal, növények, hatalmas ágy és a megfelelő világítás. A klasszikus stílusú lámpák úgy illenek a modern stílusú bútorokhoz, mint egy többgyermekes családhoz a CSOK. Talán a lakberendezés egyik legnehezebb része a különböző stílusok keverése, amitől nem kell tovább tartanod, hiszen minden  generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal profi szakemberek kezében van, ezen kívül tervező csapatunk részletesen és aprólékosan kidolgozott tervdokumentációt készít minden építés előtt álló házról, látványos 3D tervekkel és kisfilmmel kiegészítve. Így te magad is megbizonyosodhatsz arról, hogy valóban minden apró részlet megfelel-e az általad támasztott követelményeknek, és hogy az általunk megtervezett ház megegyezik-e az általad megálmodottal.

top 10 legszebb hálószoba

Merész színek kavalkádja

Tapasztalatból állítom hogy az élénk merész színek, a stílusok keverése mellett a másik félelme a megrendelőinknek, amiben ugyancsak segítségre lehetnek látványterveink. Ugyanis ennél a hálószobánál is látszik, milyen hangulatos és egyedi eredményt értek el a merész színek kavalkádja. Sötét falakhoz ugyanis csodálatosan illenek az élénk kiegészítők, jelen esetben a piros függöny vagy élénk sárga fotel.

top 10 legszebb hálószoba

A Minimalista hálószoba

A minimalista stílus elvén sokszor egy hálószobába nincs másra szükséged mint a tökéletes ágyra. Természetesen sokszor az otthon belső adottságai nem is adnak teret több bútor elhelyezésére, de ez a hálószoba tökéletesen bizonyítja, hogy egy olyan hálószoba ahol csak egy bútor van is rejthet magába egyéniséget és stílust.

top 10 legszebb hálószoba

A tökéletes gyerek-hálószoba, azaz gyerekszoba

Listánkat pedig az ottonunk legfiatalabb lakóinak hálószobájával zárjuk. A szülők hálószobájával ellentétben, egy gyerekszoba bútorral, élettel, kreativitással és játékokkal teli. Tapasztalt szülőként állíthatom, hogy ritkán ajánlom a szerekszoba felszínének a fehér színt, ez nem csak a koszolódás miatt van, de a jól kiválasztott falszín esetleg tapéta rengeteget tud adni a szoba hangulatához. A gyerekszoba elengedhetetlen tartozéka egy (gyerekjáték) tároló szekrény, ami amellett, hogy leegyszerűsíti a napi többszöri rendrakást, életet is tud vinni a szobába. A tapéta és a színes fal kombinációja ugyan sokanak, soknak tűnhet, ám a gyerekek imádják, ugyanis az érzékszervi stimulálás egyik fő eszköze. 

top 10 legszebb hálószoba
Házépítés Kecskemét városában a Helloházzal

Amennyiben a generálkivitelezés Kecskemét és környékén valósul meg, a Helloház csapatának előfinanszírozási konstrukciója egy igazán jó lehetőséget biztosít az építkezés előtt állóknak. Akár már 0 Ft önerővel elkezdhető az építkezés, és fizetésre csak a házépítés bizonyos ütemei után lesz szükség. Mielőtt azonban belemélyednénk abba, hogy miért érdemes csapatunkat választanod, tekintsd meg a weboldalunkon található referenciáinkat. A Helloház minden egyes háza a Mesterház Minősítési Rendszer szerint kerül kivitelezésre, ami nem csak az építőipar egyik legelismertebb garanciája, de a ház értékét is igencsak megemeli. Generálkivitelezés Kecskemét városában, amely során csapatunk idő- és pénz garanciát is biztosít, amit kötbér ellenében is vállalunk.

Reméljük hasznosnak bizonyult a TOP 10 legszebb hálószobáról készült írásunk. Amennyiben házépítést Kecskemét városában tervezed, a Helloház segítséget nyújt generálkivitelezés mellett otthonod berendezésében is.

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

 

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

Idő-, és minőség garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?