generálkivitelezés Helvécia Barackvirág utca

2 új-építésű családi ház projekt Helvécián

Ebben az évben is terveink között szerepel, hogy a kecskeméti ingatlanok számát környezettudatos és minőségi alapanyagok felhasználásával kivitelezett házakkal növeljük. A 2022-es év első 2 kivitelezés előtt álló projektje kettő 3 szobás, új-építésű családi ház Helvécián. Helvécia község Kecskeméttől mindössze 7 km-re, Bács-Kiskun megye északi részén található. Mivel a község nagy része külterületi tanyákon él, ezért Helvécia tökéletes választás lehet azok számára, akik a városhoz közel mégis nyugalomban szeretnének élni.

A 2 új-építésű családi ház projektünk 430 nm-es telken, 75-, és 80 nm-en, 3 hálószobával, nappalival, terasszal és autóbeállóval biztosítja új tulajdonosait kényelméről. A Helloház környezettudatos családi házai alacsony rezsivel gondoskodnak arról, hogy a lakók a lehető legkevesebbet költsenek számlákra. Ezen felül az összes házunk megfelel a “BB” energetikai követelményeknek, így az összes új projektünkre igényelhető a Zöld Otthon Lakáshitel hitel is. A “BB” energiaosztály hivatalos megnevezése a “Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő”, amelynek épületei megfelelnek a jogszabályban megfogalmazott követelménynek. A jogszabály kitér a maximális energiafogyasztásra, épületszerkezetre, hőszigetelésre és az energiahordozókra is, aminél az energiafogyasztás legalább 25%-át megújuló forrásból kell fedezni. 

A Barackvirág utcában található 2 eladó házunk ára az ingatlan méretéhez viszonyítva arányosan változik. Így a 75 nm-es családi ház projektünk 41,9 MFt-ért, míg a 80 nm-es családi ház projektünk 43,99 MFt-ért kínáljuk. Az ár kulcsrakész átadással értendő, konyhabútor és lámpatestek nélkül!

A 2021-es évtől érvénybe lépő bővített Családi Otthonteremtési Kedvezménynek köszönhetően, most akár 15,5 millió forintot is megspórolhatnak a családok egy 50 MFt-os családi ház vásárlásánál. Az MNB Zöld Otthon Lakáshitele pedig újabb kedvező lehetőségeket biztosít az otthonteremtés előtt állóknak.  

Amennyiben szeretnél több információt megtudni a Helloház csapatáról, és betekintést nyerni a műszaki tartalmaink választékába, beleértve a PRÉMIUM és OPTIMUM műszaki tartalmat látogass el weboldalunkra, ahol a MŰSZAKI TARTALOM menüpont részletes leírást nyújt.

 Műszaki tartalomról röviden:

– 30-as tégla falazat
– 15 cm-es EPS homlokzati hőszigetelés
– Azurro vagy Terran betoncserép rendszer 6 féle színben
– 3 rétegű, 6 légkamrás fémbetétes külső nyílászárók, argon gázzal töltve
– Hang-csillapított válaszfal Isover Akusto hangszigetelő betéttel.
– 25 cm födém szigetelés a gerendák között( befújt cellulóz)
– Padlófűtés, BOSCH kondenzációs kazánnal
– Napelemrendszer
– Hőszivattyús vagy elektromos padlófűtés is kérhető egyeztetés alapján
– Jaf-Holz osztrák, beltéri ajtók
– Szaniterek választhatóak (kád, zuhanykabin, csaptelep stb)

 Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésedet, esetleg további felvilágosításra lenne szükséged ne habozz felkeresni csapatunkat, akik előzetes egyeztetés alapján – személyes konzultációra is lehetőséget biztosítanak. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?