Költözzön Kecskemétre egy vadiúj családi házba

Kecskemét kétség kívül az ország egyik legélhetőbb települése, a családok számára az egyik legvonzóbb magyar város. Ideális körülményeket teremt a csendes és nyugodt élet kialakítására, emellett kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. Közvetlenül mellette halad el az M5-ös autópálya, mely Budapest és Szeged irányába is gyors közlekedést biztosít, de a város számos bevásárlási lehetőséggel is rendelkezik. Gondoljunk csak a Malom Központra vagy az egyéb nagyáruházakra, mely mind az itt élők kényelmét szolgálja. És nem mehetünk el szó nélkül a szabadidős és pihenést nyújtó lehetőségek mellett sem.

A HelloHáz kiemelt figyelmet fordít a megbízhatóságra

Persze a Magyarországot jelenleg is kiemelten érintő infláció következtében a költözés most kissé komplikálttá vált, egy új családi ház megépítése tetemes költséggel jár. Ezért fontos, hogy a megrendelők által kiválasztott kivitelezők megbízhatók legyenek. Vagyis azon túl, hogy tartják magukat a szerződésben leírtakhoz, biztosítanak arról is, hogy a generálkivitelezés teljes folyamatát rendben lebonyolítják.

A kivitelező szakmával szemben ugyanis általános a bizalmatlanság, egyre kevesebben akarnak hatalmas összeget kiadni egy olyan kivitelezőnek, aki még nem bizonyította munkája minőségét. A sokakban felmerülő jogos aggályok miatt a HelloHáz ezért kidolgozott egy olyan konstrukciót, amelynél biztosítja a megrendelőt arról, hogy mind az építkezés során használt anyag, mind a befizetett pénz és szerződés is a megbeszéltek szerint kerül felhasználásra.

hh-92

Gyorsan egyszerűen a HelloHázzal

Azaz a HelloHáz által kínált HH-92 típusú családi ház elkészülése teljes egészében biztosított lesz, ráadásul a családok akár 10 hónap leforgása alatt hozzájuthatnak a megálmodott otthonukhoz. Fontos információ még az is, hogy a műszaki tartalom és az alaprajz szabadon módosíthatók. Így alábbi paraméterek:

• Hasznos terület (nettó): 92 m2
• Szobák száma: nappali + 3 háló
• Szintek száma: 1
• Tető típusa: Félnyereg tető
• Teherhordó falazat: Porotherm X-Therm tégla
• Homlokzati hőszigetelés: 15cm – Austrotherm
• Tető héjazat: Bramac Merito vagy Leier Toscana vagy Terra Renova betoncserép
• Külső nyílászárók: 3 üvegrétegű 6 légkamrás – Marshall Gealan
• Gépészet: Bosch vagy Viessmann 24kw kombi kondenzációs gázkazán
• Fűtésrendszer: Padlófűtés
• Házépítés helyszíne: Kecskemét és 35 km-es vonzáskörzete

akár a vásárlók álmai és igényei szerint alakíthatók.

A HelloHáz nem egy pénznyelő

Végül érdemes szót ejteni arról, hogy a fentieken túl miért érdemes a HelloHázat választani. Elsősorban azért, hogy garanciát nyerjünk arra, hogy az általunk megálmodott, és a cég által épített otthon 20-30-40 év múlva is áll majd. Ennek biztosítására a generálkivitelező minden esetben a Mesterház Minősítési Rendszert alkalmazza, vagyis a házépítés minden egyes ütemét szigorú kontrollista szerint ellenőriz.

Egy további fontos előny, hogy a cég a házépítés minden pontjáról – az engedélyek beszerzésétől az alapletételén át a kulcsátadásig – maga gondoskodik. Ráadásul a Helloháznál a szerződés megkötését követően csak az építkezés első üteme után kell fizetni, azaz a cég csak az elvégzett munkájáért kér pénzt.

Éppen költözésen gondolkodik, melyből ingatlanálmait valósítaná meg Kecskeméten és környékén? Akkor nálunk a legjobb helyen jár! Legyen szó otthonfelújításról vagy házépítésről, a HelloHáz garantáltan 2023 legjobb döntése lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?