Modernhome

44.900.000Ft

Leírás

Modernhome Kecskemét és környékén

A Modernhome Kecskemét és környékén felépíthető családi ház, melynek elkészülési ideje nyeregtető esetén 10 hónap. A képen látható látvány terv, műszaki tartalom, illetve alaprajz igényekhez mérten módosítható.

Tudjuk, hogy a megfelelő generálkivitelező kiválasztása egy igen meghatározó döntés a házépítés kapcsán, hiszen az építész által megtervezett családi ház kivitelezése rajta múlik. Mivel egy családi ház felépítése komoly költségekkel jár és sajnos rengeteg rosszat lehet hallani a silány minőségű anyagokból és komoly kivitelezési hibákkal felépített házakról, jogosan teheted fel a következő kérdéseket; megbízhatok-e a kiválasztott generálkivitelezőben?; spórolni fog az anyagokon a tudtom nélkül?; mi lesz a pénzemmel ha a kivitelezés közben megszűnik a cég? stb. Velünk biztonságban tudhatod új házad kivitelezését és megbízhatsz az általunk vállalt határidőkben, melyre legyen biztosíték az építőiparban szerzett 20 éves szakmai tapasztalatunk, valamint ár-, idő-, és minőség garanciánk is.

A hellohaz.hu oldalán elérhető alaprajzok, 3D videóink, illetve 3D látványtervek elsősorban csak gondolatébresztők, amelyek az egyéni igények és az építési telek adottságainak figyelembevételével tetszőlegesen átdolgozhatóak. Ez azt jelenti, hogy a Modernhome Kecskemét típustervünk esetében figyelembe vesszük a Te ötleteidet, életviteli sajátosságaidat, amiket kiegészítünk saját tapasztalatainkkal, odafigyelve a telekadottságokra, valamint ügyelve a jogszabályban foglalt előírásokra. Az így elkészült tervdokumentációval összefüggő minden adminisztratív feladatot (hatóságokkal történő egyeztetés, tulajdoni lap és térképmásolat beszerzése, engedélyeztetés, statikai mérések, gyártmánytervek, energetikai számítások elkészítése) nyugodt szívvel bízhatod szakembereinkre.

Tudjuk, hogy amikor cégünk mellett döntesz előfinanszírozod a bizalmat, mi pedig ezért cserébe előfinanszírozhatjuk otthonod felépítését. Ez azt jelenti, hogy a szerződés aláírásakor egyetlen forintot sem kell letenned az asztalra, a Hello Ház Kft. minden egyes családi ház építését saját pénzéből kezdi meg, fizetni csak az aktuális ütem elkészülte után kell (összesen 6-7 ütemmel kell számolnod). Ezzel a konstrukcióval garantáljuk, hogy csak azért fizetsz, aminek a kivitelezésével már végeztünk, vagyis minden egyes forint ellenértékét megtalálod a telkeden – ráadásul ebben a formában legalább annyira fontos a HelloHáz számára is vállalt határidők betartására, mint Neked. 

 

 

Egyéb információk

 • Hasznos terület (nettó):
  90 m2
 • Szobák száma:
  nappali + 3 háló
 • Szintek száma:
  1
 • Tető típusa:
  sátortető
 • Garázs:
  nincs
 • Teherhordó falazat:
  Porotherm X-Therm tégla
 • Homlokzati hőszigetelés:
  15cm - Austrotherm
 • Tető héjazat:
  Bramac Merito vagy Leier Toscana vagy Terra Renova betoncserép
 • Külső nyílászárók:
  3 üvegrétegű 6 légkamrás - Marshall Gelan
 • Gépészet:
  Hőszivattyús fűtés
 • Fűtésrendszer:
  Padlófűtés
 • Generálkivitelezés helye:
  Kecskemét és 35 km-es vonzáskörzete

Alaprajz

Modernhome alaprajz

Videó a házról

Lakás megosztása

Megosztás