Cégünkről

HELLO KEDVES ÉPÍTKEZŐ!
ÜDVÖZÖL A KECSKEMÉTI HELLO HÁZ CSAPATA!
Generálkivitelezés Kecskemét, Szeged és Budapest tengelyén

Generálkivitelezés Kecskemét, Szeged, Budapest és annak 50 km-es vonzáskörzetében? Az interneten kutakodva számos különböző céggel találkozhattál, és azzal is szembesülhettél, hogy milyen hatalmas a kínálat. Az sem meglepő, ha a keresés eredményeképpen még több kérdés fogalmazódott meg benned, mint például: Milyen anyagból és technológia szerint építtessem fel a házamat? Mennyibe kerül egy családi ház teljes kivitelezésének költsége? Hogyan győződhetek meg arról, hogy valóban megbízható-e a kiszemelt generálkivitelező?


Generálkivitelezőként a mi feladatunk, hogy ezeket a kérdéseket megválaszoljuk, hiszen több tíz éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, milyen körülményes és időigényes a sok sorbaállás, a
 CSOK Plusz rendszerének megértése, a banki ügyintézés, a különböző engedélyek, dokumentumok beszerzése vagy éppen megfejteni, milyen építési szabályok érvényesek a kiválasztott telekre.

A Magyarországot is érintő infláció következtében egy családi ház építése tetemes költséggel jár, ezért is fontos, hogy a kiválasztott kivitelező megbízható legyen, és azon túl, hogy tartja magát a szerződésben leírtakhoz, biztosít arról is, hogy a generálkivitelezés teljes folyamatát rendben lebonyolítja. A szakmával szembeni általános bizalmatlanság hatására egyre kevesebben akarnak hatalmas összeget kiadni, egy olyan kivitelezőnek, aki még nem bizonyította munkája minőségét.

A sokakban felmerülő jogos aggályok miatt dolgoztunk ki egy olyan konstrukciót amelynél biztosítjuk a megrendelőt, hogy mind az építkezés során használt anyag, mind a befizetett pénz a szerződés és megbeszéltek szerint kerül felhasználásra. Még akkor is biztosítva vagy, ha a céggel történne valami, hiszen a pénzed a legnagyobb biztonságban van: Nálad! Egy családi ház, az otthon felépítése és megteremtése az egyik legmeghatározóbb része egy család életének. Kellő ismeret és szakértelem hiányában az építkezés folyamatához elengedhetetlen egy olyan partner, aki a generálkivitelezés minden pontját – az elejétől a végéig lebonyolítja – kézben tartja.

Sok generálkivitelező van, aki családi házat épít, de olyan már kevesebb, aki az első szög beverésétől a kulcs átadásáig előfinanszírozza az építkezés menetét ügyfelei számára.

házépítés Kecskemét banner

 

A házépítés Kecskemét városában „reneszánszát” éli, és csak azért, mert te is szeretnél ebben a gyönyörű városban, álmaid otthonában élni, felesleges az építkezés folyamatával vagy annak minden részletével tisztában lenned. Erre vannak a szakemberek, erre vagyunk mi, a HelloHáz csapata!

Cégünk a kivitelezéssel kapcsolatos összes papírmunkát tervdokumentációkat, közmű-egyeztetéseket, e-naplózást és egyéb engedélyek beszerzését elintézi helyetted. Ötletadó házterveink jó alapul szolgálhatnak álmaid otthonának megtervezéséhez. Természetesen ezeket a terveket tetszésed vagy egyedi igényeid szerint át is alakíthatod, hiszen mindenki számára más egy álomotthon. Tervezőink, Kollégáink, belsőépítészeink igényed esetén szívesen állnak rendelkezésedre leendő Otthonod teljes személyre szabásában, korlátlan számú egyeztetéssel, felárak nélkül. Kapkodni nem érdemes, hiszen az Otthonod megépítése a tét! Tudjuk, hogy nagy a felelősségünk!

A Hello Ház a fent felsorolt problémákra kidolgozta a tökéletes biztonságot és nyugalmat ügyfelei részére 11 pontban:

1. A HelloHáz előfinanszírozási konstrukció 

A HelloHáz előfinanszírozási konstrukciójának köszönhetően a szerződéskötéskor sincs szükségünk pénzbefizetésre. A kezdő stádiumban az aláíráson kívül semmit sem várunk tőled, fizetni csak akkor kell, ha megkezdtük az építkezést és az első ütemet befejeztük. Mivel cégünk nem az új ügyfelek befizetéseiből finanszírozza a már korábban elkezdett családi ház építéseket, minden egyes építkezés és ház, anyagilag is stabil lábakon áll!

A teljes generálkivitelezés 6-7 ütemre van bontva, ahol is mindig csak az elkészült és átadott-átvett ütemek után kell ügyfeleinknek fizetni. Ezzel biztosítva nemcsak a pénzedet, de a nyugalmadat is, hiszen semmire nincs garancia, így a cég biztos jövőjére sem. Éppen ezért elég nekünk csak akkor fizetni, ha a pénz ellenértéke a telken megvalósult és az anyagok beépítésre kerültek (beton, tégla, cserép, ablak, stb.. formájában).

2. Szakértelem és tapasztalat

Jogosan várja el a megrendelő, hogy az általa nehezen megkeresett pénzből a lehető legmagasabb színvonalú és minőségű generálkivitelezés és munkavégzés valósuljon meg. Cégünk vezetői és munkatársai az építőiparban és épületgépészetben eltöltött 20 évvel a hátuk mögött, jól képzett, tapasztalt szakemberek, jó néhány családi ház, társasház kivitelezése, wellness beruházás köthető a nevükhöz.

Az általunk megépített otthonok magukon viselik a precizitást és alkalmazott technológiai tudást, cégünk pedig a Tiszta Alap Státusz  minősítést. Házainkba a jövőbe mutató költséghatékony és korszerű rendszereket építjük be, biztosítva annak hosszútávú értékállóságát és minőségét. Szeretjük a német precizitást: a derékszöget, a minőségi illesztéseket, és kapcsolati pontokat, sima felületeket… röviden az igényes munkát.

3. Árgarancia

Cégünk ár-garanciát vállal 410 Ft-os euró árig. A 3D háztervek és árak mellett teljes és részletes műszaki leírást is találsz. A honlapon feltüntetett árak minden beépített termék árát tartalmazzák, amelyet a részletes műszaki leírásban tételesen is megtalálsz. Amennyiben az általunk megadott tartalom bármelyikét módosítanád – például egy drágább csappal – a többlet költséget azonnal ki is számíthatod.

Cégünk a tervezési módosításokért, egyeztetésekért nem számol fel extra költséget. Műszaki tartalmunk és árszínvonalunk hűen tükrözi, hogy a Hello Ház Kft. elkötelezett híve a minőségi építőipari szolgáltatásoknak. Köztudott, hogy a minőségnek ára van és ez a generálkivitelezés kapcsán Kecskemét városában sincs másképp, mivel időtálló és precízen kivitelezett házakat csak minőségi anyagból és gondos munkavégzés mellett lehet felépíteni.

4. Elégedett ügyfelek

A jó ügyfél számunkra: az elégedett ügyfél! Ez a legfontosabb! Mert tudjuk, hogy ha elégedett vagy a munkánkkal és teljesítményünkkel, a megálmodott családi ház pontosan olyan, amilyennek elképzelted, akkor a rokonaidnak és ismerőseidnek is ajánlani fogsz bennünket. Eltökélten dolgozunk azért, hogy elégedett légy, a teljes építkezést egy élményteli várakozásként éld meg, és úgy emlékezz vissza csapatunkra, mint az egyik legjobb döntésedre.

Cégünk integritását mi sem bizonyítja jobban, mint a Tiszta Alap Státusz minősítés. Az Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete által kiállított Panasznyilvántartás státusz jelentés arról biztosítja a megrendelőinket, hogy vállalkozásunkkal kapcsolatban nem szerepel egyetlen negatív bejegyzés sem az Építőipari Panasznyilvántartásban. A Tiszta Státusz besorolás ezen felül azt is magába foglalja, hogy sem a vállalkozás, sem annak tulajdonosai vagy vezetői nem voltak érintve építőipari károkozási vagy fogyasztóvédelmi jogsértés egyikében sem.

5. Korlátozott építési darabszám évente

Cégünk 50 db családi házban maximalizálta az általa évente felépíthető házak darabszámát Kecskemét, Szeged és Budapest tengelyére összpontosítva. Ez nem kevés munkát jelent, de vannak cégek, akik ettől is sokkal több ház generálkivitelezését vállalják be, pedig minőségi házakat csak jól megtervezett darabszámban lehetséges felépíteni. Pont ezért fontos limitálni az éves generálkivitelezések számát, mert az ügyfeleink által elvárt minőség csak így tartható.

Magyarországon jelenleg óriási hiány van jó építőipari szakemberekből. Azok a vállalkozások, akik a házakat tömegével gyártják, akarva-akaratlanul is rákényszerülnek, hogy mindenféle innen-onnan toborzott munkással végeztessék beruházásaikat. Ez gyakran a minőség, a műszaki tartalom és az átadási határidő rovására megy, ami aztán az ügyfél bosszankodásához, elégedetlenségéhez vezet.

6. Időgarancia

A cégünk által használt korszerű építési technológiáknak és profi logisztikának köszönhetően, akár 10 hónap is elég lehet egy 100 m2-es tégla teherhordó falazatú, egyszintes családi ház, kulcsrakész állapotának eléréséhez. A határidőre történő átadást – kötbér ellenében is – bátran vállaljuk, bízva szakembereink tudásában és képességében.

7. A HelloHáz minőségi garancia!

Minden általunk épített és a jövőben építendő házunkat A Mesterház Minősítési Rendszer által tanúsítva adjuk át Megrendelőinknek. A HelloHáz elkötelezett híve a minőségi és precízen megépített házaknak. Mivel cégünk saját tőkéjéből finanszírozza az építkezések egyes ütemeit, ezért alapvető fontosságú számunkra, hogy Megrendelőnk (és esetlegesen megbízott műszaki ellenőre) elégedett legyen. Ha nem lenne elégedett, nem fizetné ki az adott ütemet. Éppen ezért nagyon odafigyelünk a minőségi, határidőben történő munkavégzésre.

Ezen kívül az általunk épített családi házakat az alapozástól a saját felelős műszaki vezetőnk mellett a Wienerberger vállalat mesterház szakértőjével is ellenőriztetjük és véleményeztetjük. (Igényed esetén külsős, általad választott műszaki ellenőrt is megbízhatsz, aki függetlenül ellenőrzi munkák minőségét!).

Végül minden házunkat minősíttetjük egy több oldalas kontrollista szerint. Számunkra csakis a mesterház minősítés az elfogadható, ezt szerződésben is vállaljuk, ezért a kivitelezés során a lehető legprecízebben végezzük munkánk. A rossz kivitelezésnek és kivitelezőknek hamar híre megy. A kivitelezést az alapozástól a befejezésig dokumentáljuk, videózzuk és fotókat készítünk. A különböző munkafázisok megkezdésének időpontjáról sms-ben és személyesen is értesülhetsz. Így meggyőződhetsz arról, hogy mindenhova az és úgy kerül beépítésre, ahogy megállapodtunk. Így biztosan megkapjuk munkánk ellenértékét, és az építkezés is jól halad! A HelloHáz csapata a szakterületükön jól képzett, profi szakemberekből áll, jól összehangoltan, precízen és jó légkörben végzi munkáját.

8. Generálkivitelezés Kecskemét, Szeged, Budapest és annak 50 km-es vonzáskörzetében egy kézben

Az engedélyek beszerzése, háztervek elkészítése, a kitűzés, a föld-, a kőműves-, az ács-, a villamos- a festő-burkoló-, és a gépész munkákat mi végezzük, így mindig mindenki akkor és ott van jelen, ahogy azt az építési fázisok megkövetelik. A mesterekkel nem kell alkudozni, egyeztetni, amivel nem csak időt takaríthatsz meg, de a mesteremberekkel automatikusan járó könyörgéstől és fejfájástól is megkímélheted magad. A Hello Ház megbízásával egy családi ház építése kapcsán felmerülő kívánságaidat elég csupán egy kollégával egyeztetned, a többit bízd nyugodtan ránk. Nem fogsz csalódni!

9. Minőségi gondos tervezés és generálkivitelezés Kecskemét és környékén

Profi tervező csapatunk részletesen és aprólékosan kidolgozott tervdokumentációt készít leendő családi házadról, látványos 3D tervekkel és kisfilmmel kiegészítve. Így te magad is megbizonyosodhatsz arról, hogy valóban minden apró részlet megfelel-e az általad támasztott követelményeknek, és hogy az általunk megtervezett ház megegyezik-e az általad megálmodottal. A kivitelezés minden munkafolyamata folyamatosan és szigorúan ellenőrzött. Mivel az építőiparból élünk, számunkra nem megengedhető egyetlen elégedetlen Ügyfél sem!

10. Teljes átláthatóság és megbízhatóság, egyszerűen és érthetően

Ugyan a generálkivitelezés nyelve nem igényel külön szakfordítót, mi mégis arra törekszünk, hogy az építkezés teljes munkafolyamatát A-tól Z-ig, köznapi nyelven ismertessük a megrendelővel. Fontos, hogy a munka megkezdése előtt minden apró részlet tisztázva és dokumentálva legyen. A megrendelő számára pedig érthető, hogy mit, miért és hogyan építünk be a leendő otthonába, vagy a piacon jelenleg milyen alternatívák (passzívház) közül választhat. Célunk, hogy teljesen megértsd, átlásd házad kivitelezésének menetét, így nem lesznek kérdőjelek vagy félreértések sem. Mi így érezzük korrektnek, és ez segít abban is, hogy minden a megbeszéltek és leírtak alapján készüljön el.

11. Rugalmasság

A tervezési/egyeztetési fázistól a kivitelezés 10 hónapján keresztül az időbeosztásodhoz igazodva, folyamatosan rendelkezésedre állunk. Cégünk által biztosított házterveken bármilyen módosítást könnyen és gyorsan végrehajtunk mindaddig amíg azt nem mondod: Így tökéletes!