tiszta alap státusz

Tiszta Alap Státuszban részesült a Hello Ház Kft.

Jó hírre ébredt a Hello Ház csapata, miszerint az Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete megállapította cégünk Tiszta Státusz besorolását. A Panasznyilvántartás státusz jelentése arról biztosítja a megrendelőinket, hogy vállalkozásunkkal kapcsolatban nem szerepel egyetlen negatív bejegyzés sem az Építőipari Panasznyilvántartásban. A Tiszta Státusz besorolás ezen felül azt is magába foglalja, hogy sem a vállalkozás sem annak tulajdonosai vagy vezetői nem voltak érintve (korábban sem esetleg más vállalkozásban) építőipari károkozási vagy fogyasztóvédelmi jogsértés egyikében sem.

Az „Építőipari Panaszmentességi Igazolás” minősítést az Építkezők Országos Egyesülete állítja ki olyan cégek számára, akik munkájukat a Szabályzatban előírtaknak megfelelően végzik. Az utóbbi években sokszorozódó negatív tapasztalatok csökkentése, és az építkezők biztonsága érdekében született meg ez a kezdeményezés, amelynek célja, hogy „fekete-listázza” azokat a vállalkozásokat, akiknek a piaci magatartása veszélyt jelent a fogyasztókra nézve. Mivel a legtöbb panasz esetében a törvénysértő vállalkozások magatartásának hátterében a számon-kérhetőség hiánya áll, az Építőipari Panaszmentességi Igazolásnak köszönhetően a fogyasztó könnyebben elkerülheti a megbízhatatlan vállalkozókat. A besorolásnak köszönhetően nem csak időt, de pénzt is megspórolhat a megrendelő, hiszen egyes vállalkozások rutinszerűen alkalmazzák a jogi kiskapukat, anyagilag károsítva ezzel azokat, akik bizalmukat és pénzüket egy felelőtlen és szakszerűtlen vállalkozóra bízták.

tiszta alap státusz

A Hello Ház csapata hisz abban, hogy a fogyasztóvédelmi jog legalább annyira a vállalkozás segítségére van, mint a fogyasztó védelmére. A Tiszta Státusz besorolás pontosan ezért nem csak a munkánk színvonalának minősítése és büszkesége, de a gazdasági versenyben az előnyszerzés alapvető eszköze is. Hiszen egy ilyen „Építőipari Panaszmentességi Igazolás” a jövendőbeli megrendelő számára kiemelt jelentőséggel bír.

Amennyiben a fogyasztóvédelmi szempontok betartása mellett a minőség is fontos számodra, egy panasz és problémamentes építkezéshez keresd a Hello Ház csapatát bizalommal!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?