Megbízható generálkivitelezés Kecskeméten

Generálkivitelezés Kecskemét

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a családi házak és ennek köszönhetően egyre többen vágnak bele építkezésbe is, azonban még mindig sok az alaptalan félelem és sokan mégis a használt ingatlan vásárlás mellett teszik le voksukat. Mindazonáltal a mostani cikkünkben szeretnénk eloszlatni a kételyeket és feltárt szándékunk meggyőzni azokat az építés előtt állókat, akiket netalántán pont egy ilyen visszatartó erő állít meg abban, hogy felépíthessék álmaik otthonát. Természetesen mindenekelőtt érdemes jó alaposan átszámolni, hogy mi is az a költségvetés, ami teljes nyugodtsággal belefér és ennek fényében javallott döntést hozni, hiszen előfordul, hogy egy használt és teljesen kész ingatlan megvásárlására jobban kijön a keret. No de akkor nézzük meg, hogyha már építkezés mellett esett a választás, akkor mely szempontokat érdemes alapul venni akkor, hogyha célunk megbízni egy szakembert és a generálkivitelezés Kecskemét belterületét és környékét is érinti.

 

Generálkivitelezés Kecskemét

Egy teljesen új családi házat bizony nem egyszerű felhúzni a megfelelő minőségben, hiszen fontos, hogy a végeredmény időtálló legyen és ha esetleg később eladásra kerülne a sor, akkor teljes mértékben megállja majd a helyét a jövőbeli vásárló szemében is. Ehhez feltétlenül szükséges egy olyan szakszerű csapat akik tudják biztosítani a megfelelő hozzáértést és általuk a generálkivitelezés Kecskemét egészére kiterjed, így ezen a részen akadálytalanul képesek lesznek felépíteni az elképzelt álomotthont. Ezesetben akkor érdemes is jó előre tájékozódni és megtekinteni az adott cég referencia munkáit, így bármilyen vélemény vagy elgondolás kering az érintett vállalkozás körül, a kezei közül kikerült munka bizony mindent elárul. A legtöbb cég bátran büszkélkedik látatlanban az általuk készített házakkal, ilyenkor érdemes saját szemmel meggyőződni a végeredményről és a helyszínre kiérve célszerű megvizsgálni az elkészült munka egészét. Ez többek között azért is nagyon fontos, hiszen egy nem megfelelő hozzáértéssel és szakmai tudással bíró cég bizony komoly hátrányt jelenthet és a fejünkben megszületett elképzelés egy pillanat alatt szertefoszlik különösen akkor, ha ez netalántán meglepetésként ér.

Generálkivitelezés Kecskemét

Ezen témakör elkerülhetetlen része, hogy tudatosítsuk le pontosan, mit is jelent a generálkivitelezés és milyen lehet egy igazán jó generálkivitelező, akire történetesen teljes nyugodtsággal rá lehet bízni egy adott ház felépítését.

Maga a generálkivitelezés fogalma sokakban még mindig kérdéses és abszolút nem egyértelmű, hiszen ez a szó sokmindent foglal magába. Ha szeretnénk leegyszerűsíteni kicsit, illetve hétköznapi nyelvre fordítanánk, akkor mondhatjuk úgy is, hogy teljeskörű és komplex megbízatás, ami lehetővé teszi számunkra mindazt egy egészben, amit nekünk külön-külön kellene megoldani. Ennek kapcsán alakult ki és jött az egész munkafolyamat élére az a bizonyos személy, akit generálkivitelezőnek hívunk.

Az igazán jó generálkivitelező keze bizonyára messzire elér és többek között nagy kapcsolatrendszerrel bír, ami segítségére van abban, hogy bizonyos munka fázisok akadálytalanul mehessenek végbe. Számos alvállalkozóval rendelkezik, akik mind az ő munkáját segítik és közösen egy célért dolgoznak nap mint nap. Ha véletlenül elakadna az ügymenet, akkor ő bizonyára képes ezt mindenféle viszakozás nélkül megoldani és a legváratlanabb helyzetben is megtalálja a számunkra legjobb verziót. Erre azért is van kifejezetten nagy szükség, hiszen egymagunk ezeket az építkezés során felmerülő problémákat nagy valószínűséggel képtelenek lennénk idejében megoldani és a legtöbb esetben bebizonyosodik a megfelelő hozzáértés hiánya is. Bízzuk tehát bátran egy kifejezetten jó és nagy szaktudással bíró generálkivitelező kezére a felépítendő házat azért, hogy a különböző akadályok ne hiúsíthassák meg a tervezetet.

Generálkivitelezés Kecskemét

A fentiek ismeretében most akkor nézzük meg részletesebben, hogy melyek azok a szempontok, amik alapján célszerű kiválasztani a legjobb kivitelezőt.

Ha alaposan sikerült tájékozódni a referencia munkák alapján is a szimpatikus generálkivitelezőről, akkor a következő szempont a bruttó ár nettó négyzetméterre vetített arányának vizsgálata kell, hogy legyen. Ennek a szemügyre vételével bizonyára könnyedén meg tudunk győződni arról is, hogy a munka minősége és ára is megfelelő lesz-e a számunkra, hiszen előfordul, hogy több szimpatikus generálkivitelező között csupán az ár fog dönteni. Ez után következik az adott árhoz tartozó műszaki tartalom szemügyre vétele, amit minden esetben át kell nagyon részletesen tanulmányozni pontosan azért, hogy tudjuk mit kapunk majd a pénzünkért. Itt már előjöhetnek azok az apróbb különbségek is, amik szintén hozzásegítenek a döntéshozatalhoz és a szinte minden esetben a minőség lesz a mérvadó. Természetesen azon nem is kell meglepődni, hogy a magasabb műszaki tartalom ezzel párhuzamosan magasabb anyagi áldozatot is követel, azonban ha a hosszantartóság és a minőség az első szempont, akkor itt abszolút nem érdemes fennakadni.

Maga a műszaki tartalom ezen felül meg fogja határozni az adott épület energetikai besorolását, illetve emellett a komfortfokozatát is.

Generálkivitelezés Kecskemét

A részletes leírások alapján akkor most összegezzük, hogy mik is azok a bizonyos támpontok, amik hozzásegítenek minket a számunkra legtökéletesebb generálkivitelező megválasztásához. A referenciamunkák alapos szemügyre vételét követően biztosan nem érhet bennünket csalódás a felépítendő ház minőségét illetően, hiszen egy ilyen helyszíni szemle nagyban hozzátesz majd a legjobb döntés megszületéséhez. Ha több szimpatikus generálkivitelező közül nem sikerül választani, akkor ássunk mélyebbre és hasonlítsuk össze az árakat. Az árak összehasonlítását követően pedig érdemes arról is alaposan meggyőződni, hogy ez a bizonyos ár mit foglal magába, tehát milyen műszaki tartalmat tud biztosítani a pénzünkért.

Ezen szempontok mindegyikét javallott alapul venni és ezek alapján már sokkal egyszerűbb lesz a választás, hiszen a különbségek elsőre kcsinek tűnhetnek, azonban egy ilyen körültekintő szemlét követően már kirajzolódik a végső gondolat.

Miért válasszam a HELLOHÁZat?

[one_third]

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

[/one_third]

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

[one_third_last]

Idő-, és minőség garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

[/one_third_last]

Válogatott házterveink az átgondoltság, praktikum és az élhetőség jegyében kínáljuk ügyfeleink részére, de természetesen lehetőség van az egyedi alaprajz megtervezésére mindamellett, hogy a kivitelezéssel összefüggő minden adminisztrációs terhet (tervdokumentáció összeállítása, közműegyeztetés, e-naplózás, stb.) teljes mértékben a szerződésben meghatározottak szerint átvállalunk ügyfeleinktől.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?