Kecskeméten az ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat!

Az elmúlt hetekben a Veresegyházon történt lakópark-átverés miatt, sokan elveszítették több milliós befektetéseiket. A probléma az eredeti beruházó és a hitel nyújtó cég közötti konfliktusból ered, így a vásárlókra hárul a milliós tartozás rendezése.  Olvassa tovább a cikket itt. A beruházó cég csődöt jelentett, és a hitelt nyújtó cég most az új lakókhoz fordul a pénzét követelve. A lakók több bírósági eljárást is indítottak, és sokan személyi kölcsönt vettek fel vagy családtagok segítségét kérték, hogy kifizessék újra a lakásokat, és megszabaduljanak a jelentős tartozásoktól. A beruházásnak volt egy második projektje is, de az építkezés elakadt, és az építőanyagok lassan eltűnnek a területről. Bővebben az esetről itt is talál további részleteket.

 

Ezen események fényében fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy Kecskeméten a HelloHáz csapata maximálisan elkötelezett a leendő háztulajdonosok biztonságának és elégedettségének biztosításában, mert számunkra valóban az ügyfél igényei az elsők. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk már évek óta a megbízhatóság és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok jegyében működik.

A fenti kép csak illusztráció, nem hivatkozik a tényleges építkezésre!

Mi az, amiért több száz ügyfelünk, már minket választott álmai házának megépítéséhez?

Cégünk kiemelt törekvése az, hogy mindig megtartsuk a szerződésben vállalt határidőket és a minőségi munka elvégzését. Továbbá, fontos szempont, hogy megfelelően gondoskodjunk ügyfeleink pénzügyi biztonságáról, melyet a HelloHáz generálkivitelezési szolgáltatásaival és garanciával tovább növeljünk. A HelloHáz előfinanszírozási konstrukciójának köszönhetően, nincs szükség előre fizetésre a szerződéskötéskor! Csak akkor kell fizetni, amikor az építkezést megkezdtük és az első ütemet befejeztük, így biztosítjuk az Ön nyugalmát és pénzügyei megfelelő előkészítését.

A HelloHáz nagy tapasztalattal rendelkezik az építőiparban és épületgépészetben és minden építési projektjén, magasan képzett, tapasztalt szakemberekkel dolgozik együtt. Ezért minden általunk épített otthon a precizitást és a technológiai tudást tükrözi, ezen felül cégünk a Tiszta Alap Státusz minősítéssel is rendelkezik.

Az áraink átláthatóak és tartalmazzák az összes beépített termék árát, így nincs meglepetés. Cégünk rugalmas és könnyen alkalmazkodik az Ön igényeihez. A HelloHáz csapata a tervezéstől a kivitelezésig az Ön rendelkezésére áll, és bármilyen módosítást könnyedén elvégzünk, amíg Ön elégedett lesz a kért módosításokkal, és ami a legfontosabb, hogy a tervezési módosításokért nem számolunk fel extra költséget. Az éves generálkivitelezések számát limitáltuk, hogy a minőség mindig megfeleljen az elvárásoknak. A HelloHáz által használt modern építési technológiáknak és logisztikának köszönhetően akár 10 hónap alatt is elérhető a kulcsrakész állapot. Minden általunk épített házat a Mesterház Minősítési Rendszer által tanúsítunk, és elkötelezettek vagyunk a minőségi és precíz munka iránt. Az idő- és minőségi garanciánk mellett minden munkafolyamatot egyszerűen és érthetően ismertetünk megrendelőinkkel.

Válasszon minket és bízza ránk házépítési vagy felújítási projektjét. A HelloHáz az, ahol az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat, és nálunk az ügyfél és a minőség mindig az első.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?