A Hello Ház Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője!

Örömmel jelentjük, hogy a Hello Ház Kft. idén megkapta az OPTEN Kft. által biztosított „A” minősítésű kockázati besorolást, mely közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul. A magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmazzák. A modell ezáltal több száz változó alapján a főtevékenységet is figyelembe véve rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával.

Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.

 
A vállalkozás méretét (nagyvállalat, kkv, mikro vállalkozás) is figyelembe véve a következő kategóriákat állították fel:

A – minimális kockázat
B – átlag alatti kockázat
C – átlagot meghaladó kockázat
D – kiemelten magas kockázat

 
Az OPTEN Kft. a kimagaslóan teljesítő cégek részére felajánlja az „A” minősítésű oklevelet és logót, kifejezve, hogy tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Fontos kiemelni, hogy az 1 milliárd forint feletti árbevételű magyarországi cégek csupán 1,65%-a rendelkezik „A” minősítéssel.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?