családi házépítés Kecskemét

Családi házépítés Kecskemét legjobb kivitelezőjével

Magyarországon egyre többen döntenek építkezés mellett, nem csak azért, hogy az álmaiknak pontosan megfelelő házban élhessenek, hanem befektetés szempontjából is. A top árfelhajtó tényezők egy háznál a legkönnyebben akkor megvalósíthatók, ha alapos körültekintéssel és megfelelő generálkivitelezővel dolgozunk, mivel a megfelelő lokáció, megközelíthetőség, tájolás és variálhatóság nem csak az életünket könnyíti meg otthonunkban, hanem a későbbiekben, annak eladását is. Mi, a Hello Háznál az árfelhajtó tényezők mellett egy családi házépítés során Kecskemét városában, a válságállóságra is törekszünk, ezzel biztosítva egy hosszú távú befektetést a megrendelőnek.

Családi házépítés Kecskemét vonzáskörzetében gondtalanul és zökkenőmentesen? Valószínű lehetetlenebb küldetésnek tűnhet, mint Tom Cruisnak a Mission Impossible akármelyik része. Nekünk azonban jó hírünk van, mivel a Hello Ház csapatával Ethan Hunt-ként vetjük bele magunkat a házépítés – számunkra cseppet sem lehetetlen – küldetésébe. Ismerve az óriási kínálatot családi házépítés kapcsán Kecskemét városában, tudtuk, hogy valamivel ki kell tűnnünk, amikor a megrendelő első lépésként a Google-re bízza a generálkivitelező megtalálását.

A rengeteg különböző generálkivitelezőnek, ajánlatnak, portfóliónak és értékelésnek köszönhetően a keresés befejeztével sokszor nehezebbnek tűnik a döntés, mint mielőtt beütöttük a keresőpanelbe a családi házépítés Kecskemét városában kulcsszót. Sőt ezek után gyakran nehezebb kiválogatni a nagy kínálatból, hogy kinek lehet hinni vagy hogy valóban olyan megbízható-e a generálkivitelező, mint ahogy az a weboldalán olvasható. Mi saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy milyen körülményes a CSOK banki ügyintézése, szabályainak megértése, a több órányi sorban állás, a nehezen értelmezhető dokumentumok és engedélyek beszerzése, vagy éppenséggel az építkezési szabályok értelmezése a kiválasztott telekre.

Mivel a családi házépítés Kecskemét városában tetemes anyagi vonzattal jár, és elég sok horror történetet lehet hallani átadási csúszásokról vagy silány minőségű kivitelezésekről, nem csoda, hogy sokan inkább egy használt ingatlan megvásárlása mellett döntenek. Mindazok viszont, akik a kompromisszumos megoldás helyett az álmuk és álomotthonuk megvalósítását választják, a Hello Ház csapatánál megbízható és szakértő kezekre találnak.

családi házépítés Kecskemét

Mivel a generálkivitelező felelős a családi házépítés teljes megalkotásáért Kecskemét városában és országszerte egyaránt, úgy gondoljuk a kérdések megválaszolásáért is legjobb, ha csapatunkhoz fordulsz, ezzel elkerülve a későbbi félreértéseket.

Honnan tudom, hogy a kivitelező tényleg megbízható?
Honnan tudom, hogy minden rendben van az építkezés folyamán?
Honnan tudom, hogy nem fog rossz minőségű, olcsóbb anyagokkal dolgozni, amíg papíron minőségi anyagokat vásárolt?
Mi lesz, ha a kivitelező cégével történik valami a kivitelezés alatt?
Mi lesz az általam már befizetett pénzzel?
Vajon kifizessem előre a generálkivitelezőt vagy adjak neki csak egy előleget?

Ezen gyakori kérdések megválaszolása – de leginkább elkerülése – végett kidolgoztunk egy konstrukciót, amellyel te is és a pénzed is a legnagyobb biztonságban lesz, hiszen álmaink családi házának felépítése, az egyik legfontosabb mérföldkő egy család életében. Ha nem vagy jártas az építőiparban, szükséged lesz egy partnerre, aki kézben tartja minden pontját a generálkivitelezésnek és le is bonyolítja azt az az engedélyek beszerzésétől az alapletételén át a kulcsátadásig. Sok generálkivitelező van, aki felépít egy családi házat, de olyan már kevés, aki az egész építkezés folyamatát előfinanszírozza az ügyfele számára az első szög beverésétől a kulcs átadásáig. A Hello Háznál a szerződés megkötését követően csak az építkezés első ütemét követően kell fizetni. A ház kulcsrakész állapotának eléréséhez 6-7 ütemre számíthat a megrendelő, és csak minden egyes elkészült és átadott ütem után kell fizetni, mikor a pénz ellenértéke a telken már megvalósításra került.A családi házépítés Kecskemét városában és annak vonzáskörzetében „reneszánszát” éli, és csak azért, mert te is szeretnél ebben a gyönyörű városban, álmaid otthonában élni, felesleges az építkezés folyamatával vagy annak minden titkával tisztában lenned. Erre vannak a szakemberek, erre vagyunk mi, a Hello Ház csapata!

Több mint 20 évnyi tapasztalattal az építőiparban és épületgépészetben, cégünkhöz és kollégáink nevéhez köthetőek különböző wellness beruházások és több családi-, illetve társasház kivitelezése is. Portfóliónk minden egyes otthona, épülete magas színvonalú precizitásról és szakértelemről tanúskodik. Az általunk kivitelezett házaknál törekszünk a legkorszerűbb és költséghatékonyabb rendszerek beépítésére, biztosítva ezzel a prémium minőséget és hosszú távú értékállóságot.

Az építkezés alatt szakembereinknek köszönhetően könnyedén átláthatod a kivitelezés teljes folyamatát, így nem lesznek kérdőjelek, vagy félreértések, minden a megbeszéltek, és leírtak alapján készül el. Cégünk a házépítéssel járó összes engedélyeztetésért, tervdokumentációért, közmű-ügyintézésért, e-naplózásért és minden papírmunkáért felelősséget vállal, emellett a föld-, a kőműves-, az ács-, a villamos-, a festő-burkoló-, és a gépész munkákat cégen belül oldjuk meg, ezzel is biztosítva annak terv szerinti lebonyolítását.

ház tervezés

Oldalunkon megtalálhatod ötletadó házterveinket, amik akár jó alapjául szolgálhatnak álmaid otthonának megtervezéséhez. Természetesen ezeket a terveket tetszésed szerint át is alakíthatod, hiszen mindenki számára mást jelent az „álomotthon” kifejezés. Tervezőink, belsőépítészeink és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre minden igényed kielégítésénél, az aprólékosan kidolgozott tervdokumentációnak, 3D-s terveknek és kisfilmeknek köszönhetően pedig te magad is megbizonyosodhatsz arról, hogy az általunk megtervezett ház megegyezik az általad megálmodottal. Ezen felül cégünk – egyedi módon – minden segítséget és korlátlan számú egyeztetést, felár nélkül számol el. A tervezési egyeztetési fázistól a kivitelezés 8 hónapján keresztül folyamatosan rendelkezésedre állunk.

A következő 3 garanciával – az előfinanszírozás mellett – pedig arról szeretnénk biztosítani, hogy a Hello Ház csapata, nemcsak a legjobb választás, de a legmegbízhatóbb is, egy családi házépítés kivitelezésénél Kecskemét városában:

[one_third]

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

[/one_third]

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

[one_third_last]

Idő-, és minőség garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

[/one_third_last]

Az elégedett megrendelő létfontosságú számunkra, és nem csak azért, mert cégünk az építkezés elejétől a kivitelezés minden üteméig saját tőkéjéből finanszírozza a megvalósulást. A Hello Ház által épített minden egyes ház, illetve jövőben épülendő ház A Mesterház Minősítési Rendszer által lett vagy lesz tanúsítva. Ez azt jelenti, hogy a Weinberger vállalat mesterház szakértőjével és saját felelős műszaki vezetőnkkel már az alapozástól véleményeztetjük az épülendő ház ütemezését. Így nemcsak a megrendelő, de mi is biztosak lehetünk, hogy az elkészült otthon 10-20-30 év múlva is legalább annyi boldogságot okoz lakójának, mint a beköltözés pillanatában.

wienerberger felirat

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy általad választott külsős műszaki ellenőr ellenőrizze munkánk minőségét. Minden egyes ház átadása előtt egy végső ellenőrzést tartunk, amely folyamán egy többoldalas kontroll lista segítségével ellenőrizzük a minőséget. Ezen felül minden egyes kivitelezésünket dokumentáljuk, az alap letételétől az átadásig, videó illetve fotók formájában. A különböző munkastádiumokról sms-ben és személyesen is értesítünk, így akár a helyszínen is meggyőződhetsz arról, hogy minden a megállapodásunk szerint alakul, ezzel biztosítva az általunk elvégzett minőségi munka ellenértékének kifizetését.

Reméljük, hogy cikkünkkel sikerült megmutatnunk, hogy egy családi házépítés Kecskemét városában a Hello Ház csapatának megbízásával milyen egyszerű és gondatlan lehet és a jövőben téged is az egyre növekvő elégedett ügyfeleink közé sorolhatunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?