generálkivitelezés Kecskemét Margit krt

Új-építésű lakásaink a Margit utcában

A tavasz köztudottan a megújulás évszaka és nincs megújulás házépítés nélkül Kecskemét városában. Az „eladó új építésű lakásaink Kecskemét és környékén” című sorozatunk következő szereplője a Kecskemét belvárosi részén, a Kisbugaci Étteremtől 150 méterre a Margit utcában eladásra kerülő lakással folytatjuk. Ahogyan azt egy előző cikkünkben az „Új-építésű projektjeink Kecskeméten” már bemutattuk a 2021-es évben sem unatkozik a Helloház csapata, hiszen számtalan újépítésű projektbe kezdünk, hogy kicsit felkavarjuk a házépítés – pandémiának köszönhető – állóvizét Kecskemét városában.

Mit kell tudni a Margit utcai ingatlanokról?

A 2. emeleti, emelt műszaki tartalommal rendelkező 130m2-es nappali + 5 szobás tégla építésű lakás, 4m2-es erkéllyel és egy 15 m2-es fedett tárolóval várja új lakóját. A tágas kétszintes lakás – alsó szint 74m2 míg a felső szint 46 m2 – eladási ára 51 M Ft.

Míg az első emeleti 55 m2-es, nappali + 2 hálószobás lakás, 2m2 erkéllyel és autóbeállóval gondoskodik a leendő lakói kényelméről, 34,9 M Ft-ért.

A két lakás lokációját a kellemes, családias hangulat jellemezi. Belső udvarán grillterasz is található, ami mondhatni mára már nélkülözhetetlen eleme egy társasháznak. Ez nem csak a lakóközösségnek ad alkalmat a megismerkedésre, de szuper programként szolgálhat a családok számára. A nyílászárók passzívház minősítésűek, így nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartják a lakást. Ideális választás családosoknak vagy éppen fiatal pároknak.

További jellemzők:

– frekventált elhelyezkedés
– szellőztető rendszer
– WIENERBERGER Porotherm 30 Klíma K, klímatégla falazat
– 3 üvegrétegű 6 légkamrás Marshall Gealan külső nyílászárók
– passzív minősítésű nyílászárók ( 3 rétegű, 6 légkamrás, fokozottan hang és hőszigetelt )
– Bosch kondenzációs gázkazán + padlófűtés
– választható hideg és meleg burkolatok
– Austrotherm homlokzati hőszigetelő rendszer
– Jaf – Holz osztrák minőségi beltéri ajtók
– választható szaniterek
– személyre szabott fizetési ütemezés
– zöld udvarra néző erkély
– autóbeálló vásárlási lehetőség
– kerékpártároló a földszinten
– díjmentes, teljeskörű hitelügyintézés
– CSOK és hitel igénybe vehető
– jó bérbeadhatóság

A Belvárosban a város lendületes fejlődésének köszönhetően, nem csak lakhatás szempontjából kitűnő választások ezek a társasházi ingatlanok, de befektetés szempontjából is ideális lehet. Pontosan ezért az utolsó pontban említett jó bérbeadhatóság miatt, az ilyen típusú ingatlanok nem sokáig szoktak tulajdonos nélkül maradni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az árak kulcsrakész állapotban történő átadással értendőek, konyhabútort, lámpatesteket nem tartalmaznak.

Házépítés Kecskemét városában a Helloházzal

Amennyiben a házépítést Kecskemét vagy annak környékén tervezed, a Helloház csapatának előfinanszírozási konstrukciójánál, ha keresnél sem találnál jobb lehetőséget. Ez lényegében 0 Ft önerőt és 100% bizalmat jelent, amely során a fizetésre csak a házépítés bizonyos ütemei után lesz szükséged. Mielőtt azonban belemélyednénk abba, hogy miért érdemes csapatunkat választanod, tekintsd meg a weboldalunkon található referenciáinkat. A műszaki tartalom című menüpontban pedig részletes betekintés nyerhetsz a műszaki tartalmaink választékába.

A Helloház minden egyes háza a Mesterház Minősítési Rendszer szerint kerül kivitelezésre, ami nem csak az építőipar egyik legelismertebb garanciája, de a ház értékét is igencsak megemeli. A házépítések alkalmával Kecskemét városában cégünk idő és pénz garanciát is biztosít, amit kötbér ellenében vállalunk.

A hirdetésben szereplő látványtervek és alaprajz csupán tájékoztató jellegűek, a lakások elrendezése saját igény szerint, a műszaki lehetőségeket figyelembe véve, áregyeztetéssel változtatható. Amennyiben bővebb felvilágosításra lenne szükséged, keresd csapatunkat bizalommal! Családi otthonteremtési támogatás, vagy hitelügyintézés, a Helloház csapatának nincs megoldhatatlan feladat házépítés kapcsán Kecskemét városában.

Előfinanszírozás

 

 

Ár-garancia

 

Idő garancia

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?