Új-építésű projektjeink Kecskeméten

Megkezdtük a felkészülést a 2021-es évet érintő építkezési hullám felhajtásra, azaz a generálkivitelezés szezonját Kecskemét városában. Számtalan új projekttel várjuk a leendő otthon tulajdonosokat, és amikor a számtalant említjük nem túlzunk. Az alábbi cikkünkben részletezzük az általunk kínált közel 50 új-építésű ingatlant. Fontos megemlíteni, hogy az összeg bruttó árként van feltüntetve, ami tartalmazza a telek árát is. Nem érdemes róluk lemaradni, ugyanis ebben az évben is az időzítésen van a hangsúly, ugyanis a kormány otthonteremtési program legújabb támogatásainak köszönhetően, amiről részletesen már számos előző cikkeinkben írtunk: ÁFA visszaigénylés a generálkivitelezéssel, Otthonteremtési program 2021 összefoglaló. Amennyiben márciusban vásárolsz tőlünk akkor garantáljuk, hogy házadra az 5%-os ÁFA visszaigénylése mellett, az otthonfelújítási támogatást is igényelni tudod. Ugyan az otthonfelújítási támogatást majd csak a kulcsátadástól – vagyis a hatóság által kiállított használatbavételi engedély átvételétől – számított 1 éven belül lehet igényelni. Arról pedig, hogy milyen munkálatokra használható fel az otthonfelújítási támogatás, a Lakásfelújítás Kecskemét és környékén című cikkünkben olvashatsz. Fontos itt kihangsúlyozni, hogy a támogatást 2021. január 1-je és 2022. december 31-e között lehet igénybe venni.

Amennyiben döntésedet nehezíti, hogy a generálkivitelezés Kecskemét melyik városrészén valósuljon meg, ebben is segítséget nyújtunk. Több mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően nem csak a szakmát, de Kecskemét városát is ismerjük. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez minden városban nehéz döntés, azért is mert rengeteg jó környék közül válogathatnak az építkezni vágyók. Alábbi listánkban új-építésű projektjeink mellet a városrészről is adunk egy kisebb ismertetőt, hiszen  az új ház és annak környezete kéz a kézben jár.

generálkivitelezés Kecskemét

Azoknak, akik egy kicsit tájékozottabbak Kecskemét ingatlan piacával kapcsolatban, nem mondunk újat azzal, hogy van pár olyan része a városnak, ahol olyan ritka az eladó használt ingatlan mint a fehér holló. Pontosan ezért van olyan nagy hangsúly az építkezésen, hiszen amellett, hogy ezzel kordában tudjuk tartani a néha már irreális használt ingatlan árakat, újabb és újabb ingatlanokkal szolgálunk a saját otthon iránt vágyóknak.

Generálkivitelezés Kecskemét városrészeiben

Kezdve a Vacsiközzel, ami egy igen változatos ingatlanokkal rendelkező része Kecskemét városának, hiszen a földúton megközelíthető tanyák mellett, rengeteg luxus ingatlan található itt. Nagy népszerűségének köszönhetően döntöttünk emellett a városrész mellett új-építésű ingatlan projektünkhöz. Az építkezések száma pedig azt bizonyítja, hogy Kecskemét lakosai ezt a városrészt kedvelik legjobban. Hogy megtaláld a leginkább neked megfelelő új-építésű projektünket, nézd végig az összes új-építésű projektünket, ahol 46m2-től 120m2-ig 36,5 M Ft-tól 73 mFt-ig terjedő ingatlanok közül válogathatsz.

generálkivitelezés Kecskemét

Listánkat a Belvárossal folytatjuk, ami a város lendületes fejlődésének köszönhetően, nem csak lakhatás céljából kitűnő választás, de befektetés szempontjából is ideális lehet. A város ezen részét a változatos ingatlanpiac jellemzi, ahogyan az általunk kínált új-építésű ingatlanok között is találni ikerházat, lakást, házat, 34 M Ft-tól 152 M Ft-ig.

– Margit utcában, 130 m2-es (74 m2 + 56 m2 tetőtér, 2. emelet, 4 m2 erkély) lakás: 51 M Ft-ért
– Margit utcában, 55 m2-es (autóbeállóval, 1. emelet, 2m2 erkély) lakás: 34,9 M Ft-ért
– Hosszú utcában, prémium 180 m2-es ház, garázzsal, 1000 m2 telekkel: 152 M Ft-ért
– Károly utcában, prémium 107 m2-es ikerház, 2 autó beállóval, 200 m2-es telekkel: 59,9 M Ft-ért

generálkivitelezés Kecskemét Margit krt

A Petőfiváros egy igazán felkapott része a városnak, nem csak azért mert ez a városrész Kecskemét egyik legfrekventáltabb részén található, de azért is mert igazán jó közösséggel rendelkezik. Közel van a belvároshoz, de a természetre vágyóknak is kedvező ez a lokáció. Pontosan ezért választottuk a generálkivitelezés megvalósítását Kecskemét ezen városrészében is. Számos új-építésű projektjeink közül az alábbi listából válogathatsz:

– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 96,55 m2-es ház, 354 m2 telekkel: 46,9 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 92,01 m2-es ház, 347 m2 telekkel: 46,5 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 92,01 m2-es ház, 376 m2 telekkel: 46,5 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 91,23 m2-es ház, 373 m2 telekkel: 46,5 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 92,01 m2-es ház, 368 m2 telekkel: 47,5 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 92,01 m2-es ház, 370 m2 telekkel: 46,3 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 96,55 m2-es ház, 372 m2 telekkel: 47,8 M Ft-ért
– Boglárka utcában, prémium felszereltségű 93,32 m2-es ház, 421 m2 telekkel: 46,9 M Ft-ért
– Kis Zápor utcában, optimum felszereltségű 90 m2-es ház, 728 m2 telekkel: 42,1 M Ft-ért

generálkivitelezés Kecskemét Boglárka lakópark

A Hollandfaluban ismételten igazi kincs mind új-építésű ingatlant, mind eladó használt házat találni. Pontosan ezért döntöttünk a generálkivitelezés mellett Kecskemét egyik legfelkapottabb városrészében. Az Örkény István utcában, egyetlen prémium felszereltségű 90 m2 házunkat, 500 m2-es telekkel: 49,4 M Ft-ért kináljuk. Csapj le rá, amíg tudsz!

A Széchenyiváros leginkább a panellakásairól híres, ami sokszor el is veszi a figyelmet, kitűnő lokációjáról. Az általunk kínált új-építésű sorházak leendő tulajdonosai az egyik legjobb környéken élvezhetik Kecskemét városát. A városrészre jellemző panellakások negatívumai, azaz az elviselhetetlenül forró nyár és zajos szomszédok nélkül. A Pajzs utcában, 6 prémium felszereltségű 106 m2-es sorházat kínálunk (91 m2 + 15 m2 garázs), 250 m2 telekkel: 49,9 M Ft-ért.

A Szeleifalu Kecskemét egyik alábecsült városrésze, pedig igazán jó lokációval rendelkezik, emellett a 3 új-építésű házunkat egy tágas 700m2-es telekkel kínáljuk, ami, mondhatni egyedi most a piacon, ilyen árkategória mellett. 3 új-építésű projektjeink közül az alábbi változatban válogathatsz:

– Kiskőrösi úton optimum felszereltségű 91 m2-es ház: 38,5 M Ft-ért
– Kiskőrösi úton optimum felszereltségű 85 m2-es ház: 36,7 M Ft-ért
– Kiskőrösi úton optimum felszereltségű 100 m2-es ház: 42,2 M Ft-ért

Katonatelep az utóbbi időkben egyre inkább felkapottabbá válik köszönhetően annak, hogy gyorsan és könnyen több útvonalon is be lehet jutni a belvárosba. Így ajánlott gyorsan lecsapni egyetlen 80m2-es házunkra Úrréten, optimum felszereltséggel és 750m2 telekkel, mindössze 32,9 M Ft-ért.                                                                       

Helvécia ugyan kintebb esik a Belvárostól, mégis egyre többen választják letelepedés céljából. Sokan a város zajától menekülnek ide, vagy éppen a falusias hangulatot keresve a természetbe vágynak. 4 új-építésű projektünkre az alábbiak jellemzőek:

– Barackvirág utcában, prémium felszereltségű 91 m2-es ház, 568 m2-es telekkel: 41 M Ft-ért
– Barackvirág utcában, optimum felszereltségű 100 m2-es ház, 568 m2-es telekkel: 42 M Ft-ért
– Barackvirág utcában, optimum felszereltségű 90 m2-es ház, 568 m2-es telekkel: 39 M Ft-ért
– Barackvirág utcában, optimum felszereltségű 91 m2-es ház, 568 m2-es telekkel: 42,7 M Ft-ért

 

generálkivitelezés Helvécia Barackvirág utca

A listát a generálkivitelezés Kecskemét egyik újonnan felkapott városrészével zárjuk, ami nem más mint Kadafalva. Kecskeméten belül itt történt a legtöbb családiház építés. Nagycsaládosok számára nem csak azért kedvező, mert bevásárlóhelyek és éttermek nagy választéka várja az ide költözőket, de kettő 136 m2-es házat is kínálunk itt, 1100 m2-es telekkel. Részletesebben a Kadafalván található házakról:

– Beretvás közben, prémium 136 m2-es ház, 1100 m2-es telekkel, mindössze 56 M Ft-ért
– Sirály utcában, optimum felszereltségű 90 m2-es ház, 900 m2-es telekkel: 42,3 M Ft-ért

generálkivitelezés Kecskemét Kadafalva Beretvásköz

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésedet, keresd csapatunkat bizalommal. Genererálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal, nem bánod meg.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?