106 m2-es új-építésű sorház a Máriavárosban

Számtalan kivitelezés alatt álló projektünk következő eladásra váró ingatlana egy 2021-es építésű, gyorsan költözhető, nappali + 3 szobás, új-építésű sorház a Máriavárosban. Azok akik a házépítés helyszínéül Kecskemét városát választották, ne hagyják ki ezt a szuper lehetőséget.

Máriaváros kétség kívül az egyik legkedveltebb része Kecskemétnek, köszönhetően rengeteg természeti adottságának és remek lokációjának. A Szabadidőpark a forró kecskeméti melegben az egyik legnépszerűbb búvóhelye a családoknak, a Kecskeméti Arborétum pedig minden évszakban csodálatos élményt nyújt az arra járóknak. Ez a 106 m2– es Máriavárosban található kihagyhatatlan otthon 16 m2 garázzsal és 100 m2– es telekkel várja jövendőbeli tulajdonosát 57 MFt-os áron.

Ahogyan azt már az Új-építésű projektjeink Kecskeméten című cikkünkből észrevehetted, a Helloház csapata a legtöbb generálkivitelezést Kecskemét közkedvelt részein valósítja meg megfizethető áron. Míg a Domb lakópark vagy az Arborétum Lakópark híres a sokszor megfizethetetlen árú ingatlanokról addig ez a Máriavárosban található eladó ház megfizethető áron kiváló lokációval várja az érdeklődőket.

Az ár kulcsrakész átadással értendő, konyhabútor és lámpatestek nélkül! Mindenféleképpen azt ajánljuk, ha eladó házat keresel vagy a házépítést Kecskemét városában tervezed, ne habozz felvenni a kapcsolatot csapatunkkal, hiszen segítséget tudunk nyújtani a generálkivitelezés mellett a családtámogatási kedvezményekkel kapcsolatban is. Ami igen hasznosnak bizonyulhat, ugyanis köszönhetően a kormány idei év januárjától érvénybe lépő bővített Családi Otthonteremtési Kedvezményének, most akár 15,5 millió forintot is megspórolhatnak a családok egy 50 millió forintos ingatlan vásárlásánál vagy a maximum igényelhető 25 millió forintos állami támogatás is elérhető a családok számára.  A CSOK mellett még különféle hitelek is segíthetik a saját otthon iránt vágyókat, mely igazán megkönnyíti az házvásárlást. 

 

További jellemzők:

– Wienerberger Profi 30 K síkracsiszolt klímatégla
– 15 cm vastag AUSTROTHERM homlokzati hőszigetelés
– födémszigetelés: a gerendák közé 25 cm német befújt cellulóz szigetelés
– homlokzati Marshall-Gealan M 9000 passzívház minősítésű csúcskategóriás nyílászárók
– hangszigetelt válaszfalak
– BOSCH 24 kw kombi kondenzációs gázkazán, padlófűtés
– melegburkolat: bruttó 3500.-Ft/m2-ig választható
– hidegburkolat: bruttó 6000.-Ft/m2-ig választható
– szaniterek, kád, zuhanykabin, WC tartály, csaptelepek választhatóak
– 16 m2-es garázs

Generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal

Házépítés Kecskemét városában 2021-ben is egy igazán jó befektetésnek bizonyul. A generálkivitelezés során pedig a legfontosabb tényező a megbízhatóság, mind szakember, mind alapanyag terén. Hiszen a minőségi alapanyagok csak akkor tudják az elvárt minőséget nyújtani, ha megfelelő módon, megfelelő szakértelemmel kerülnek beépítésre. A Mesterház Minősítési Rendszer, amivel tanúsítva adjuk át a házainkat, nem ad lehetőséget hibázásra, hiszen nagyon szigorú több oldalas kontrollista szerint kerülnek a házaink átadásra. A Helloház építkezéseire a precizitás és a technológiai tudás minőségi alkalmazása jellemző, cégünk pedig a Tiszta Alap Státusz minősítéssel büszkélkedik.

Házépítés Kecskemét városában egyszerűen a Helloházzal

A Helloházzal a generálkivitelezés Kecskemét városában egy problémamentes munkafolyamat, mely során a különböző ütemek minden részletéről a megrendelő értesítve van. Ugyan a Máriavárosban található ingatlanunkra már nem kell 8 hónapot várni a többi ingatlan kivitelezése is igazán gördülékenyen megy végbe. Az engedélyek beszerzése, háztervek elkészítése, a kitűzés, a föld-, a kőműves-, az ács-, a villamos- a festő-burkoló-, és a gépész munkákat mi végezzük, így mindig mindenki akkor és ott van jelen, ahogy azt az építési fázisok megkövetelik. Ez talán a legnehezebb része egy építkezésnek. Cégünk generálkivitelezői és munkatársai az építőiparban és épületgépészetben eltöltött 20 évvel a hátuk mögött, jól képzett, tapasztalt szakemberek. Amennyiben szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el weboldalunkra vagy tekintsd meg a referenciáinkat.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésedet, ne habozz felkeresni csapatunkat, akik előzetes egyeztetés alapján – személyes konzultációra is lehetőséget biztosítanak. Mi gondoskodunk róla, hogy a generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal az egyik legjobb döntéseid közé tartozzon.  

Előfinanszírozás

 

 

Ár-garancia

 

Idő garancia

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?