TOP 10 legszebb nappali

TOP 10 legszebb nappali, avagy kulcs a tökéletes nappalihoz

Otthonteremtés stílusosan

A bútorok stílusainak összhangja és elhelyezése, a színek összhatása és hangulata az egyik legfontosabb része új vagy használt ingatlanunk otthonná varázsolásában. Ezért talán nem mondok újat azzal, hogy a lakberendezés és a házépítés Kecskemét városában kéz a kézben jár, mondhatni a szakértelem találkozik a stílussal. A legújabb otthonteremtési támogatásoknak, azon belül az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően – amiről részletesebben a Lakásfelújítás Kecskemét és környékén című cikkünkben is írtunk – pedig már elérhető álommá válik otthonunk külső és belső felújítása.

Ugyan a Helloház csapatának csomagja a generálkivitelezés során Kecskemét városában nem tartalmazza a lakberendezés szolgáltatását, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne rálátásunk milyen is egy szép nappali. Sokszor ugyanis már a lámpák vagy beépített bútorok is hangulatébresztő hatással rendelkeznek, ám ez igen csekély része a végső tökélynek. Gyakran a tervrajzok megalkotásánál segítség lehet, ha megrendelőnek van egy elképzelése milyen bútorokkal, színekkel képzeli el jövendőbeli otthonát, hogy később ne legyen belőle probléma, hogy egy ablak pont oda kerül, ahova a házimozi rendszerünket terveztük vagy az ülőgarnitúra szettet. Ugyanis a TV számára a legideálisabb hely köztudottan egy üres fal. A világítás a színek mellett talán az egyik legfontosabb hangulatteremtő faktor, így ne érjük be egyetlen csillárral a nappaliban, ugyanis a világítótestek egész együttesére (állólámpa, olvasólámpa) van szükségünk az jó hatás eléréséhez. Sokan a kanapét a falhoz tolva helyezik el, ám gyakran ezzel azt érjük el, hogy optikailag csökkentjük a teret és a kellemes komfortérzetnek is búcsút inthetünk. Cserébe ugyan kapunk egy tökéletes táncparkettet, amire valljuk be őszintén nem sokszor van szükségünk a nappaliban. Pontosan ezért még a generálkivitelezés során ajánlott ötletadó képeket nézegetni, hogy a generálkivitelezőnk tudja „mit-merre-és-hogyan” szeretnénk. Egy alacsony mennyezet például más lehetőségeket nyújt színek és elrendezés terén, mint egy magas és világos beltér, ugyanis egy sötét bútor könnyedén nyomasztó hatást kelthet még akkor is, ha egy csúcskategóriás bútorról van szó. Jó ha felkészülünk arra, hogy a belső hangulatot már a járólapok színével és anyagával megalapozzuk, csak azért, mert a házépítés végénél beleszeretünk egy bútordarabba, az nem feltétlen jelenti azt, hogy az a ház szín világához vagy hangulatához is illeni fog. Jó még az elején eldönteni azt is, hogy például árnyékoláshoz, vagy sötétítéshez mit szeretnénk használni. Vannak akik a függönyre esküsznek, ugyanakkor a zsalugátereknek is nagy hagyománya van Magyarországon, ám a modernebb házakhoz a Zsaluzia is igazán jó párosítás lehet. Amennyiben nem ismered a zsaluziát, ajánlom figyelmedbe egy korábbi cikkünkett a; Minden amit a zsaluziáról tudni érdemes.

A Helloház TOP 10 legszebb nappalijánál próbáltunk egy minden stílust IS kielégítő listát összeállítani – hogy ne rögtön a Pinterest-hez kelljen fordulnod ötletért – legyen szó kreatív, bevállalós, helytakarékos megoldásról vagy egy modern nappaliról.

TOP 10 legszebb nappali

Az eklektikus csoda

Ez a nappali mindenki számára rejteget valamit. Látható, hogy több stílusirányzat keveredik, és nincs a nappalinak egyetlen olyan része sem, ami ne egy tudatos és kreatív tervezés eredménye lenne. Itt a gerendák jó példái annak, hogy a “szükség néha nagy úr”, ami jelen esetben azt eredményezte, hogy a szükségszerű védő-gerendák ezzel téve egyedivé és hangulatossá a nappalit.

A modern kedvenc

A modern vagy elegáns elrendezéssel igazán nehéz melléfogni, jó példája ennek ez a modern nappali, ahol érezhető, hogy mind a színek hangulat, mind a bútorok elrendezése úgy lett kialakítva, hogy az egy stílusos de mégis otthonos hangulatot eredményezzen. Talán ez az a stílus, amely a Helloház profiljához a legjobban közel áll, így ha modern házat szeretnél, a generálkivitelezést Kecskemét városában bízd csak nyugodtan ránk.

Az otthon és a fa melege

A fa használata a belsőépítészetben vagy lakberendezésben, mindig a melegség és az otthon hangulatát kelti. Ennél a nappalinál sincs ez másképp, ahol a nagy terek és ablakok gondoskodnak arról, hogy a meleg hangulat mellet a világos és letisztul érzést is a nappali jellemzői közé sorolhassuk.

Egyszerű de kreatív

Első ránézésre lehet nem találunk ebben a nappaliban semmi különöset, ám sokszor a kreativitás vagy a hangulat megalkotása az apróbb részletekben rejlik. Talán, ami az egyik legnagyobb pozitívuma ennek a nappalinak, hogy az elérhetőség érzetét kelti úgy, hogy gondos tervezés eredménye minden egyes pontja a szobának.

Egyszerű de nagyszerű

Erre a nappalira nagyon igaz „a kevesebb néha több” kifejezés. Sokaknak az egyszerűség nagyszerűsége imponál. Azt pedig főként nem gondolnánk milyen nehéz az egyszerű, de nagyszerű helyett unalmas és semmilyen nappalit tervezni.

Egyedien nagyszerű

Ennek a nappalinak a kivitelezéséhez már nem lenne elég a kormány otthonfelújító támogatása, hiszen ez a ház élő példája annak, amikor a belsőépítész, lakberendező és építészmérnök összhangban és összedolgozva alkotnak egy csodát. Az „egyszerű de nagyszerű” nappali után igazán nagy váltás ez a természet közeli hangulat, ám ez a sokszínűség az igazán szép az építőiparban.

Pasztell színek harmóniája

Lakberendezés során talán az egyik legnagyobb fókusz a színeken és azok harmóniáján van. A pasztell színekkel igazán ritkán lehet melléfogni, mert otthonos hangulatot árasztanak úgy, hogy közben egy igazán letisztult hatást keltenek. További pozitívum, hogy nagyon könnyű kiegészítőket választani berendezéshez, hiszen a pasztell színek igazán jól mutatnak együtt, legyen szó zöld függönyről vagy egy színes szőnyegről.

A merészebbek nappalija

A pasztel színek lágy hangulat után, jöjjön egy nappali merészebb színekkel és formákkal. Ezt a stílus főként egy apartman lakáshoz lehet elképzelni, ahol a kisebb terek unalmát szeretnénk feldobni egy kis extrával. Ugyan a sötétebb színekkel óvatosan kell bánni, ez a nappali mégis tökéletes példája annak, amikor a stílusokat és színeket jól ötvözik.

Letisztultan nagyszerű

Listánkat egy letisztult világos konyha-nappalival zárjuk, ahol látjuk az, hogy egy kis kreativitás milyen sokat tud dobni a nappali hangulatán. Néha egy kisebb méretű lakás lemondásokkal jár, ami jelen esetben a kanapé hiányában fogalmazódik meg ám ez nem vett el az otthon hangulatától. Az, hogy a beleférne-e a “legkényelmesebb nappalik TOP 10-be” már másik kérdés.

A toszkán varázs

TOP 10 legszebb nappali

Ez a vidékies és romantikus stílusjegyekkel megáldott nappali tökéletesen ötvözi az klasszikus és modern elemeket, amely akár több generáció számára is élvezhető lehet. Természetesen a toszkán varázsnak az egész házra jellemzőnek kell lennie különben könnyen a kevert design negatív példájával találhatjuk szembe magunkat. Így ha toszkán típusú házat álmodtunk meg magunknak, azt ajánlatos a generálkivitelezővel még a tervrajzok elkészítése előtt tisztázni.

Generálkivitelezés Kecskemét városában a Helloházzal

Amennyiben cikkünknek köszönhetően kedvet kaptál egy kis lakberendezéshez, de nincs még meg hozzá a 4 fal, esetleg rossz állapotban van, keresd csapatunkat bizalommal. Otthonfelújítás vagy házépítés Kecskemét városában a Helloházzal, garantáltan 2021 legjobb döntése lesz.

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

 

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

Idő-, és minőség garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?