Eladó sorházi lakások a Hollandfaluban

Az alábbi hirdetés magába foglal minden lényeges információt a Hollandfalu 6 sorházi házával kapcsolatban. Fontos megemlíteni, hogy a hirdetésben szereplő látványtervek és alaprajz csupán tájékoztató jellegű, bővebb felvilágosításért keressétek csapatunkat bizalommal!

„Eladásra kínálunk, Hollandfalu családi házas részén, magas műszaki tartalommal modern megjelenéssel megtervezett 124 m2-es (garázzsal együtt) sorházat, önálló, privát 200 m2-es kertkapcsolattal, garázzsal. 

Összesen 6 db sorházi lakás kerül kialakításra közel azonos méretben, mindegyik lakóegység önálló kertkapcsolattal és garázzsal rendelkezik.

A SORHÁZAK MÁR FOGLALHATÓK! Ne maradj le erről a lehetőségről Kecskemét egyik legkedveltebb városrészén.
Az ingatlanok várható átadási ideje 2023.I. negyedéve.

Jellemzők:

Nappali + 3 szoba
Hőszivattyús fűtés
Garázs
Kertkapcsolat (200 m2 önálló, privát telek)
Terasz 15 m2 ( igény esetén bővíthető)
Modern megjelenés
– Minőségi kivitelezés, kulcsrakész átadás

Műszaki tartalom:

– Wienerberger Porotherm 30 K síkracsiszolt Klíma tégla falazat
– 15 cm EPS 80 homlokzati hőszigetelés
– Schneider Asfora kapcsolók
– Polifarbe 1,5 mm-es nemes vakolat rendszer
– Marshall – Gealan M9000-es 3 rétegű, betörés biztos, passzívház minősítésű, 6 légkamrás nyílászárók ( Antracit színben )
– Jaf – Holz választható dekor belső ajtók
– Bosch kondenzációs kazán + padlófűtés
– Napelem rendszer
– választható hideg és meleg burkolatok
– választható szaniterek

Ár.: 87.900.000 Ft (telekkel együtt)

Az ár kulcsrakész átadással értendő, konyhabútor és lámpatestek nélkül, belső kialakítás a műszaki paraméterek figyelembevételével, ár egyeztetéssel változtathatók! Mindenféleképpen azt ajánljuk, ha érdekel az ingatlan vedd fel csapatunkkal a kapcsolatot, hiszen számos egyéb tényezőt kell figyelembe venni egy építkezésnél – CSOK vagy egyéb kedvezmények. Csapatunk naprakész a legújabb családtámogatási kedvezményekkel kapcsolatban, amiről részletesen az Otthonteremtési program 2021 összefoglaló című cikkünkben írtunk.

Miért válaszd a Helloházat?

A válasz igazán egyszerű. Egy építkezés során a legfontosabb tényező a megbízhatóság, mind szakember, mind alapanyag terén. Hiszen a minőségi alapanyagok csak akkor tudják az elvárt minőséget nyújtani, ha megfelelő módon, megfelelő szakértelemmel kerülnek beépítésre. Házainkra a precizitás és a technológiai tudás minőségi alkalmazása jellemző, cégünk pedig a Tiszta Alap Státusz minősítéssel büszkélkedik. A Tiszta Alap Státusz, azaz Építkezők Országos Egyesülete – Ellenőrző és Minősítő Testülete által kiállított Panasznyilvántartás státusz jelentés arról biztosítja a megrendelőinket, hogy vállalkozásunkkal kapcsolatban nem szerepel egyetlen negatív bejegyzés sem az Építőipari Panasznyilvántartásban. A Tiszta Státusz besorolás ezen felül azt is magába foglalja, hogy sem a vállalkozás, sem annak tulajdonosai vagy vezetői nem voltak érintve építőipari károkozási vagy fogyasztóvédelmi jogsértés egyikében sem.

A Mesterház Minősítési Rendszer, amivel tanúsítva adjuk át a házainkat, pedig nem ad lehetőséget hibázásra, mivel nagyon szigorú több oldalas kontrollista szerint kerülnek a házak megépítésre. A Mesterház minősítés ezen felül nem csak a megrendelő számára biztosít garanciát, hanem lehetséges jövőbeli eladásnál az új vevő számára is egy igen rangos elismerést és garanciát biztosít.

Amennyiben a feljebb említettek mégsem bírnának kellő meggyőző erővel az előfinanszírozási konstrukció, – amit kevés vállalkozás tud vagy akar vállalni – jobban bemutatja vállalkozásunk filozófiáját.

Mit foglal magába a Helloház előfinanszírozási konstrukciója?

A 2020-as év nem csak az egészségünket viselte meg, de az építőipar állapotát is. Csak egy dologban lehettünk biztosak, az pedig a bizonytalanság. Pontosan ezért van szükség a 2021-es évben – jobban mint még sosem – az előfinanszírozási konstrukcióra, mivel a harc a járvány ellen nem ért véget, így a bizonytalanság sem. A Helloházzal nemcsak a pénzedet biztosíthatod be, de a nyugalmadat is. Ugyanis még a legjobb hírű vállalkozások is percek alatt tűnhetnek el, a pénzeddel együtt.

A HelloHáz előfinanszírozási konstrukciójának köszönhetően a szerződéskötéskor csak az aláírásodra van szükségünk, fizetni csak az első ütem befejezése után kell.

Mit értünk ütem alatt?

A kivitelezés 6-7 ütemre van bontva, amit a szerződéskötéskor egyeztetünk az ügyféllel, ahogyan azt is, mikor kerülnek ezek az ütemek elkészülésre. Minden ütemet dokumentálunk, videózzuk és fotókat is készítünk, ezzel biztosítva a megrendelőt arról, hogy valóban a papíron leírtak szerint – azaz a megvásárolt alapanyagok felhasználásával – kerül elkészítésre a ház. Ezen kívül a különböző munkafázisok megkezdésének időpontjáról sms-ben és személyesen is értesítünk, így pontosan tudod merre tartunk jövendőbeli otthonod kivitelezésével. Tisztában vagyunk az építőipar rossz hírnevével – és ugyan Tiszta Alap Státuszunk is arról biztosít, hogy munkánkkal nem volt probléma az elmúlt 20 évben – mégis szeretnénk bebiztosítani magunkat és a megrendelőt is a lehető legjobban. A jövendőbeli otthon tulajdonosnak csak az ütemek végén kell fizetnie, miután meggyőződött arról, hogy minden a megbeszéltek szerint került beépítésre. Így biztosan megkapjuk munkánk ellenértékét, és az építkezés is jól halad. Amennyiben az építkezés mégsem haladna a megbeszéltek szerint arra is, van megoldásunk, amivel kompenzáljuk megrendelőinket.

Előfinanszírozás

0 Ft önerő, 100% bizalom – mi előfinanszírozzuk a házépítésed, fizetned csak az egyes építési ütemek elkészülte után kell.

 

Ár-garancia

Tartjuk magunkat a szerződött árhoz, vagyis rejtett költségek nélkül pontosan annyit fizetsz, amennyiben megállapodtunk.

Idő garancia

Családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk, ezért a határidőre történő átadást kötbér ellenében is vállaljuk!

 

Generálkivitelezők tömkelegével találhatunk már egy egyszerű Google keresés alkalmával, de megcsappan a keresések találata, amint olyan kivitelezőre keresünk aki az első szög beverésétől a kulcs átadásáig előfinanszírozza az építkezés menetét! Generálkivitelező kiválasztása előtt, azonban azt ajánljuk, a leírtak mellett (előfinanszírozás, minőségi garancia) tekintsd meg a vállalkozás referenciáit is, ugyanis ennél nincs jobb visszajelzés a megrendelő számára, hogy jövendőbeli otthona jó kezekben van, azaz hozzáértő kezek által épül fel. Referenciáink a weboldalunkon könnyedén elérhető bárki számára, és ha weboldalunkon jársz ne hagyd ki műszaki tartalom című menüpontunkat sem, ahol leírjuk az Optimum és Prémium műszaki tartalom minden fontos részletét.

Mi történik akkor, ha csúszik az építkezés?

Miután 50db házra maximalizáltuk az éves keretünket, így a csúszások esélye igen csekély, ám a pandémia bebizonyította, hogy sokszor az alapos és körültekintő tervezés is kevésnek bizonyul. Átlagosan egy 100 négyzetméres ház kulcsrakész állapotáig 10 hónapot számolunk. A szerződéskötéskor azonban egy pontosabb időintervallumot tudunk megadni, hiszen a kivitelezési időt nagymértékben befolyásolja a ház mérete és felszereltsége. Ám a határidőre történő átadást pandémiától függetlenül vállalni szoktuk, amennyiben ez mégsem történik meg, kötbér megfizetésével kárpótoljuk a megrendelőt. Hiszen tudjuk, milyen sok kellemetlenséget okozhat egy épülendő ház csúszása. A limitált kültéri lehetőség, amit az elmúlt egy évben tapasztaltunk, bebizonyította, hogy egy kertes ház igazi kincs, mi pedig lehetőségeinkhez mérten szeretnénk azt minél gyorsabban átadni jövendőbeli tulajdonosának.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésedet, ne habozz felkeresni csapatunkat, akik előzetes egyeztetés alapján – személyes konzultációra is lehetőséget biztosítanak, legyen szó Családi Otthonteremtési Kedvezményről, ismertebb nevén a CSOK-ról vagy az 5%-os ÁFA visszaigénylésről, minden házépítéssel kapcsolatos témával kapcsolatban naprakészek vagyunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj el a legújabb cikkeinkről

Kövess minket!

Ha pedig tetszett a cikkünk oszd meg másokkal is

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ezeket olvastad már?